Bakan Çağlayan Niagara Şelalesi'de sitres attı

Türkiye-Kanada İş Konseyi Toplantıları kapsamında Perşembe gününden bu yana Kanada'da bulunan Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, programının son günü ünlü Niagara Şelalesi'ni gezdi.

Bakan Çağlayan Niagara Şelalesi'de sitres attı
Bakan Çağlayan Niagara Şelalesi'de sitres attı
GİRİŞ 24.10.2010 07:06 GÜNCELLEME 24.10.2010 07:06

Seyit Aydoğan'ın haberi

Beraberindeki AK Parti Sinop Milletvekili ve TBMM Türkiye-Kanada Dostluk Grubu Üyesi Kadir Tıngıroğlu, işadamları, gazeteciler ve görevliler ile Niagara Şelalesi'ne gelen Çağlayan'ı, burada Niagara Belediye Başkanı Ted Salcı karşıladı.

Dünyanın 7 harikasından biri olan Niagara Şelalesi  hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ted Salcı, Bakan Çağlayan'a ziyaretinin anısına Belediye Meclisi kararı ile hazırlanan ziyaret sertifikası ve bir kristal küre sundu. Haftabaşı yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olduğu için Bakan Çağlayan'dan izin isteyen Salcı, ''Bir dahaki sefere lütfen daha geniş bir zamanla gelin ve misafirimiz olun'' dedi.

Bakan Çağlayan da, Belediye Başkanı Ted Salcı'yı Türkiye'ye davet etti.

Şelalenin kenarındaki dürbünlerden suyun akışını ve Amerika yakasını seyreden Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, yüksek debi ile akan nehir için de, ''Buraya ne baraj yapılır'' ifadesini kullandı.

Niagara Şelalesi'nde suyun dibe vurduğu 54 metrelik derinliğe inen ve tünellerden geçerek şelaleyi farklı noktalardan izleyen Zafer Çağlayan, burada heyettekilerle şakalaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Buradaki alışveriş merkezinde bulunan bir fotoğraf stüdyosunu da ziyaret eden Bakan Çağlayan, beraberindeki bazı heyet üyeleri ve gazeteciler için fotoğraf 'dizayn' ettirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak