BDP'lileri kızdıran fotoğraf karesi

BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan, Başbakanlık Konutunda dün gerçekleşen Suriye zirvesinde BDP ile yapılan görüşmenin fotoğraf karesinde Genelkurmay 2. Başkanı'nın yer almamasına ilişkin konuştu.

BDP'lileri kızdıran fotoğraf karesi
BDP'lileri kızdıran fotoğraf karesi
GİRİŞ 25.06.2012 16:19 GÜNCELLEME 25.06.2012 16:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hasip Kaplan, "Türkiye'de milletin iradesine sadece saygısızlık değil aynı zamanda tahammülsüzlüğün de işaretidir. Başbakan bu ayıba neden olmuştur" dedi.

-"KÜRT AVI BAŞLATILDI"-

BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında dün Başbakanlık Konutu'nda dün gerçekleşen Suriye zirvesindeki fotoğraf karesi ile ilgili doruya cevap verdi.

BDP ile yapılan görüşmenin fotoğraf karesinde Genelkurmay 2. Başkanı'nın yer almamasına ilişkin soruya Kaplan, şu yanıtı verdi:

"Bu milli iradeye saygısızlığın yeni bir yaklaşım tarzıdır. 2007 yılında biz milletin iradesiyle seçilip Meclis'e geldiğimizde askerlerin boykotuyla karşılaşmıştık. Başbakan'ın memurları eski huylarındadır demeyeceğim çünkü bu sefer Başbakan'ın izniyle bu rollerini oynuyorlar. Galiba Başbakan'da öyle düşünüyor olmalı ki Anadolu Ajansı'nın resmi kurum çektiği karede fotoğrafta ve videoda orada 2. Genelkurmay Başkanı bulunmasına rağmen Hava Kuvvetleri Komutanı orada lazerle brifing vermesine rağmen bu fotoğraf karesinin çekilmemesi Türkiye'de milletin iradesine sadece saygısızlık değil aynı zamanda tahammülsüzlüğün de işaretidir. Başbakan bu ayıba neden olmuştur diye düşünüyoruz, Başbakan'ın böyle bir görüntüye bizzat izin vermemesi gerekirdi diye düşünüyorum."

KAYNAK: ANKA
YORUMLAR 1
  • bahadır yıldız 11 yıl önce Şikayet Et
    bence o karede sizde olmamalıydınız.. çünkü hiçbir zaman pp terör örgütüdür demediniz.o zaman sizde siyasi parti değilsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…