Müjde! Yerli akıllı telefon geliyor

Zorlu Grup Eş Başkanı Zeki Zorlu, Rumelili Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (RUMELİSİAD) aylık olağan toplantısına konuk olarak katıldı ve şu müjdeyi verdi.

Müjde! Yerli akıllı telefon geliyor
Müjde! Yerli akıllı telefon geliyor
GİRİŞ 21.05.2014 18:58 GÜNCELLEME 21.05.2014 19:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki dönem hayata geçirecekleri yatırımlar ile ilgili de açıklamalarda bulunan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zeki Zorlu, Vestel markasıyla tamamen yerli üretim ilk akıllı telefonu hayata geçirmek için gün saydıklarını açıkladı. Zorlu, "Tamamen yerli, akıllı bir telefon ürettik. Bilişim sektöründe yüzde 100 yerli bir telefon üreterek, bir ilke imza attık. Rekabetçi olmayı hedefliyoruz. Vestel olarak bilişim sektörüne çok fazla önem gösteriyoruz. Tamamen Türk mühendislerimizin yaptığı bu ürünü tüm dünyaya ulaştıracağız. Ürünümüz şu an da kendi personelimiz ve iç ekibimiz tarafından test aşamasında" dedi.

YORUMLAR 4
  • dudu durdu 9 yıl önce Şikayet Et
    yerli olsun yarı yerli olsun bir yerden başlamak lazım. destek olmak için bir adet alacağım. kore ve japonlar ülkelerinde teknoloi gelişimni desteklemek için kötü de olsa kendi ürettiklerini alarak teknoloji firmlarınn sermaye oluşturmasını ve argeye daha çok kaynak ayırmasna destek olarak bugünlere geldi. sürekli kapanıp açılan samsung duosdan daha kötü değildir, olsa bile bir tane alacağım.
    Cevapla
  • zafer kara 9 yıl önce Şikayet Et
    baslangic. bence düsüncesi bile coook hos insAllah herseyimizin yerlisi olur da düsmanlara para kaptirmayiz. bu arada vestel cinden toplamiyor arastir ögren sor sonra böle yorum yaz bilmemek ayip degil biliyorsun.
    Cevapla
  • beng-i felah 9 yıl önce Şikayet Et
    ne yerlisi ya milleti kandırmayın. aynı vestel beyaz eşyadaki gibi teknolojisini çinden getirip türkiyede toplayıp üzerine vestel markasını vurmanız gibi olmasın. bu aralar general mobile hint markasının adını değiştirip türk malı diye millete yutturması gibi.
    Cevapla
  • Abdullah IŞIK 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah. inşallah takoz gibi bir telefon çıkarıp, kazık fiyata satmak istemezler de, şu üstümüzdeki milyar dolarlık yabancı telefon sömürüsü biraz olsun azalır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…