Muhteşem Yüzyıl'a en bomba transfer!

TV dünyasında çok konuşulacak bomba transfer... 10 yıl boyunca Memati karakterini canlandırdığı ‘Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılan Gürkan Uygun, Mimar Sinan rolüyle ‘Muhteşem Yüzyıl'a transfer oldu... İşte Uygun'un oynayacağı karakter...

Muhteşem Yüzyıl'a en bomba transfer!
Muhteşem Yüzyıl'a en bomba transfer!
GİRİŞ 27.03.2013 07:14 GÜNCELLEME 27.03.2013 09:09
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Uygun 3 yıldır Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olan "Muhteşem Yüzyıl"da Osmanlı padişahları I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan Mimar Sinan karakterini canlandıracak. Dizide Mimar Sinan'ı oynaması için Şener Şen başta olmak üzere sinema ve tiyatro dünyasının çok ünlü isimlerine teklif gittiği konuşulmuştu. Kimin canlandıracağı merak konusu olan rol, Gürkan Uygun'a kısmet oldu.

Birkaç gün önce görüşmeye giden Uygun ile yapım şirketi Tim's Productions arasında hemen anlaşma sağlandı. Uygun'un ilk sahnelerinin çekimleri dün Ayazağa'da ormanlık alana kurulan platoda yapıldı.

İlk sahnesinde köprü yaptı

Uygun ilk sahnelerinde köprü yapımı için proje çizdi. Keyfinin oldukça yerinde olduğu konuşulan Uygun, "Kurtlar Vadisi"ndeki 10 yıllık macerasını neden sonlandırdığını da "Tabii ki bu kararı vermek benim için hiç kolay olmadı, geride bırakılmış bir 10 sene var. Ancak olması gereken buydu. Memati karakterinden sıkılmadım ama yoruldum, heyecanımı kaybettim. Zaten diziyi bırakmayı iki yıldır düşünüyordum. Artık farklı roller, yeni projelerin heyecanını yaşamak istedim" sözleriyle açıklamıştı. 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 17
  • KAZIM AK 11 yıl önce Şikayet Et
    keşke. Ahmed bilal keşke hepsine paramız yetsede bu para için herşeyi yapacak insanlara engel olabilsek ama bu imkansız
    Cevapla
  • Ahmed Bİlal 11 yıl önce Şikayet Et
    verin parasını. çok koyduysa verin parasını oynamasın adam!
    Cevapla
  • KAZIM AK 11 yıl önce Şikayet Et
    DEĞER. Ya para bazı insanlara değerleri sattırıyor yada bazı insanlarda biz değerler var zannediyoruz
    Cevapla
  • Esad Kılıç 11 yıl önce Şikayet Et
    filmin senaryo sistemini mimar sinan olarak seçtikleri kişiden anla sen. yani bu kişi hangi role girse biraz memati bir adam zamanın en üstün sanat adamını bu memati olayına çakıştırmaktan çabayı çıkar yakında arap kanallarında da bu muhteşem yüzyıl gösterilir
    Cevapla
  • Mert Selim 11 yıl önce Şikayet Et
    Bi sen eksiktin..!!. sende geldin tam oldu kadro..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı