Sarıgül az kalsın sunucuyu dövecekti! / İZLE

CHP İstanbul Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül canlı yayında kendisine istemediği bir soru soran sunucuyu yine alışkın olduğumuz uslubuyla bastırmaya çalıştı.

GİRİŞ 22.03.2014 21:09 GÜNCELLEME 22.03.2014 23:26
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Feshane'de kendisini eleştiren vatandaşa yumruk atması, aynı gün sokaktan geçen vatandaşı "Teneke gibi durma orada" diye azarlaması gibi tepki çeken çıkışlarıyla bilinen Sarıgül yine aynısını yaptı.

ŞAŞIRTAN TAVIR

CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu Keyfi'ne konuk olan Mustafa Sarıgül, Gezi Parkı ve İstanbul Valisi ile ilgili gelen soru karşısında şaşırtan bir tavır takındı.

4 KERE ÜST ÜSTE AYNI KELİMEYİ KULLANDI

Hakan Çelik Sarıgül'e "Siz başkan olursanız Gezi Parkı gösteri yapmak isteyen herkese açık olacak mı?" diye bir soru yöneltti. Bunun üzerine Sarıgül birden kükredi ve tam 4 kez "Anlamadım" kelimesini tekrarlayarak cevap verdi.

Sarıgül "Anlamadım, anlamadım, anlamadım, anlamadım ben CHP'nin belediye başkanıyım. Vali işine bakmalı, kendi işini yapsın. Bununla benim ilgilenmem doğru olur. Vali kentin güvenliğini sağlar, meydanları halka açmak bana düşer." dedi.

YORUMLAR 25
  • Yasin G 10 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan doğru söyledi. Bu adam yanlış meslek seçmiş boksör olmalıydı. Muhammed Ali zamanında da olsaydı iyi maç yaparlardı. Her defasında nakavt. Yerden kalkmazdı.
    Cevapla
  • huseyin akturk 10 yıl önce Şikayet Et
    AMA IYI KIVIRTIYOR. Demekki kamera arkasindaki parelelcilerden sinyali aninda almis olmaliki hemen yuzu morgul oldu.Bunlardan bir sey olmaz bunu da fetos un yanina gonderin.Inadina AKP DIYORUZ INSALLAH
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. öfkesini sinirini kotrol edemeyen yönetmekden açizlerin dünyanın merkezlerinden biri olan istanbulu yönetmeye talip olması kadar acı olan kaç şey olabilir. siyaseti bile kirlettiler yazıkki yazık chp seçmenine care sarıgül diye cıktılar CARESİZ SARIGÜL DİYE DÖNECEKLER..:)
    Cevapla
  • Rüştü Çoban 10 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı. Seçim olmadan ve tüm anketlere göre başkan olma şansı sıfırın altında olan birisi çıkıp ben CHP nin belediye başkanıyım diyor. Milletin oyunu cepte sanan bu zavallı 31 Mart sabahı uykudan uyanınca hiç bişey olamadığını ancak anlamış olur.
    Cevapla
  • Ahmet KARAKUŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    Yok yaaa :). neyi anlıyonuz ki siz... bir şeyden anlamadığınız için geçmişte bu Ülkeye kara bulut oldunuz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...