Uğur Arslan'dan konuğa 'Erdoğan' ayarı

Kanal 7'de yayınlanan 'Uğur Arslan İle Umut Var' programına katılan vatandaş, hükümeti eleştirmeye kalkınca program karıştı.

GİRİŞ 02.05.2014 20:22 GÜNCELLEME 02.05.2014 20:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hollanda'da bulunan çocuklarının kendisine gösterilmediğini iddia eden ve çocuklarını görmek istediğini belirten mağdur, Çocuklarını görebilmek için devletten yardım istediğini ve bu çağrıya cevap alamadığını belirtirken hükümeti eleştirmeye kalkınca olanlar oldu. Uğur Arslan'ın sert tepkisiyle karşılaşan baba, stüdyodakilerin de  tepkileri üzerine toparlandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • ferhad dag 10 yıl önce Şikayet Et
    imam hatipte boynuna altın kolye takmanın neticesini öğrenememiş. Anadolu tipi kavga ve gürültü ile hak talep etme yöntemi Holanda'da geçmez bilmeli. Eğer sakin, efendi olsaydı, göbek bağına kadar göğsünü açmasaydı, onu Hollanda'da dinleyecek birilerini bulurdu. Ama korkarım artık hiç bir uçak şirketi onu uçağınada almaz, kaçırma tehdidi var nitekim. Allah şuur versin ve yardımcısı olsun, ne diyelim.
    Cevapla
  • murat deimir 10 yıl önce Şikayet Et
    sen hangi cüretle. sen hangi cüretle devletlü hükümdarımızı ve halifemizi eleştirebilirsin. sen böceksin anlamadın mı
    Cevapla
  • Abdurrahman Çete 10 yıl önce Şikayet Et
    SÖZÜM ONA. Sözüm ona,terbiyesiz adam.Programı gördüm hatta canlı yayına bağlanıp gereken cevabı vermek için aramama rağmen irtibat kuramadım. Sormak gerek:İmam hatip okulundan ayrılmışmışmışda falan filan. 1:İmam hatip okuluna bir hıristiyan hanımla evlenmek için icazet almayamı gitti? 2:Hollandalı bir kadınla evlenmek için Başbakanımızdan izinmi aldı? 3:Haddini bilsin milyonlarca kişiyi kandırmaya uğraşmasın.Önce Hollanda'nın kanunlarını öğrensin. 4:Buna benzer kişilerin yüzünden nice kanunlar değişti Avrupa'da.Neticede olanlar çocuklara oluyor. 5:Hakkını arıyorsa gitsin Hollanda'da arasın şov yapmasın.
    Cevapla
  • Mustafa Oguz 10 yıl önce Şikayet Et
    KRONIK . Hastaligimizdir biz Türk milletinin basi derde girince nerede bu devlet ! devlet bize sahip ciksin ! devletten yardim bekliyoruz ! gibi daha nice feryatlar.Ama vatandas olarak devlete vergi vermeye gelince her türlü hileyi yapariz.devletin bize verdigi hizmetlerden birisi olan elektirik faturalarini ödememek icin her yolu deneriz,hatta kacak elektirik kullaniriz.Devletin yollara koydugu trafik levhalarini söküp hurdaciya satar kara kazandik diye böbürleniriz (ailene haram yedirmissin kimin umurundaki)devletin polisine kafa tutar hatta terör estiririz bunuda demokratik hak zannederiz ( terör örgütlerinin gazina gelip) Baskalarinin hakkina saygi duymayiz (hak sadece bize ait zannederiz) Sonrada basin derde girince Feryadi basariz NEREDE BU DEVLET? NEREDE BU HÜKÜMET? her halti yerken devlete danistinmi hükümete danistinmi ? ki sonrada onlardan yardim bekliyorsun EY VATANDAS....
    Cevapla
  • Harun.K 10 yıl önce Şikayet Et
    ........ Türkiye acilen bir klon merkezi oluşturup nüfusu adedince Recep Tayyip Erdoğan üretip her vatandaşa özel uşak olarak verilmeli !!! Yalnız şöyle de bir şey var böyle aklı evveller hiçbir zaman memnun olmaz. Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele