Döngeloğlu'nun gözyaşlarına boğan Gazze duası

Sahur vakti Kanal7 ekranlarından evlerimize konuk olan Ömer Döngeloğlu'nun Gazze için yaptığı dua sırasında gözyaşları sel oldu.

Döngeloğlu'nun gözyaşlarına boğan Gazze duası
Döngeloğlu'nun gözyaşlarına boğan Gazze duası
GİRİŞ 18.07.2014 11:47 GÜNCELLEME 18.07.2014 12:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sahur sofrasını bereketlendiren Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti’nde Gazze’ye bomba yağdıran İsrail’in katliamı için eller semaya açıldı, mazlum Gazzeliler için dua edildi.

Kanal 7’de yayınlanan Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti’nin bu geceki konukları İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu.

Ramazan ayına özel sohbetler ve İslam tarihine damgasını vuran olayların ekrana taşındığı sahur programında İsrail’in Gazze’ye düzenlediği kara harekatı da konuşuldu. Ramazan’da zulme uğrayan Gazzeli Müslümanlar’ın dünyanın gözü önünde katledilmesi lanetlenerek, programda Gazze halkı için dua edildi.

Ömer Döngeloğlu’nun Gazze ve tüm İslam Alemi’nin selamet ve esenliği için yaptığı içten dua ile birlikte gözyaşları sel oldu.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • HAKKI TALATAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    yeter !!!!!!!!!!!!!!!!! ayağa kalk ağlama artık. bu işler hoca efendi ağlmakla olmuyor 10 dakika ağlıyoruz sonra hepimizi gündelik işlerimize geri dönüyoruz unutuyoruz artık icraat zaman hareket zamanı ağlamak zamanı değil vakit ayağa kalkma zamanı ses çıkarma zamanı dur deme zamanı tv başında seyerederek üzülerek ne onlara nede kendimize fayda sağlıyoruz sadece katil israilin işini kolaylaştırıyoruz.
    Cevapla
  • Sabri Elvan 9 yıl önce Şikayet Et
    800 Bin kisilk orduyu biz neden tutuyoruz!. israil, 180 bin kisilk ordusu ile Gazze`ye giriyor ve biz halen oturmus yerimizde agliyoruz. Allah`u Teala yarin ahirette soracak ben size 800 bin kisilik Ordu verdim Ey Türk Milleti, neden yardima kosmadiniz Gazze`ye, kimden cekindiniz, yoksa dünya sevgisi agirmi geldi diye bütün sorumlu olanlara bu soruyu elbette soracak.Allah, Kurani Kerim`de diyorki "Biz sizin elleriniz ile o zalimlerden hesap sormak istiyoruz" fakat bunu anlayan yok ve daha halen gökten bir mucize inmesini bekleyenler ve oturmus aglayanlar var, Yaziklar olsun, islam alemini daha büyük belalar bekliyor cünkü bütün hepsi bu imtihani kaybettiler ve artik kurtuluslari yok Agustos ayinda 3, Dünya savasi cikacak o zaman ne mal nede mülk kimseye fayda saglamayacak.
    Cevapla
  • ceyhun altınışık 9 yıl önce Şikayet Et
    MERHAMETT YA ALLAHH... Sevgi ve acıma insanlık vasfıdır; hiddet ve şehvetse hayvanlık vasfı. Ağlamak istersen gözyaşı dökenlere acı. Merhamete nâil olmak istersen zayıflara merhamet et. allah azze ve celle yaşanan bu zulme göz ymanların kalplerine merhamet versin... aminn..
    Cevapla
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    hocamı seviyorum. ancak ekranları başında milyonlarca insanın önünde ağlaması doğru bulmuyorum.bu görüntüleri izleyen israilliler şuan çok mutludurlar.bizim çaresizce değil kararlı bir şekilde sesimiz gür çıkmalı.yine ağlayalım kardeşlerimize ama tenhada allah la baş başa kaldığımızda.ama çaresizmiş gibi gözükmeyelim düşmana
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    VE SEN Kİ ULU HAKAN CENNET MEKAN SULTAN ABDÜLHAMİD HAN,IN TORUNU EVLADI OSMANLI,SIN RECEP TAYYİP ERDOĞANSIN.. Andolsun, siz son derece güçsüz iken Allah size Bedir'de yardım etmişti. O halde Allah'a karşı gelmekten sakının ki şükretmiş olasınız. ﴾Âl-i İmrân Sûresi-123﴿
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı