Sağlıklı kilo verme yöntemleri

Kanal 7’nin izleyicileri güne hazırlayan programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün fazla kilolara savaş açılacak.

Sağlıklı kilo verme yöntemleri
Sağlıklı kilo verme yöntemleri
GİRİŞ 27.11.2014 09:47 GÜNCELLEME 28.11.2014 11:25

Ebru Yaşar’la Her Gün’de ise şarkıcı Ceylan ve yeni albüm çıkaran ablası Nazan ile eğlenceli dakikalar yaşanacak. Ekranların sevilen dizisi Elif’te Melek ikinci hayatına yepyeni kararlarla başlamaya hazırlanmaktadır. Zeynep’le birlikte yeni bir ev kurmaya çalışan Melek kızını yanına alacak olmanın heyecanını yaşıyor. Kanal 7 film kuşağında Con Air ile macera dolu bir akşam yaşanırken Polizei ile farklı bir hikaye ekrana taşınacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Alternatif tedavi yöntemleriyle yaşam kalitesini bozan rahatsızlıklara çözüm bulan Dr. Feridun Kunak Show’da bugün zayıflamak için yapılması gereken egzersizler ve tedavi yöntemleri konuşulacak.

Ebru Yaşar’la Her Gün  - 14:40

Ebru Yaşar’la Her Gün’de bugün fantezi müziğin sevilen ismi Ceylan’la çok özel bir program gerçekleştirilecek. Programın bir diğer konuğu ise Ceylan’ın ilk kez albüm çıkaran ablası Nazan olacak. Abla kardeşin samimi sohbetlerinin eşlik edeceği programda şarkılarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatılacak.

Elif – 14:40

Zeynep ve Melek, zor şartlarda kendilerine bir hayat kurmaya çalışırlar. Melih kardeşini bulma yolunda adım adım ilerlemektedir. Kenan, Melek hakkında bilgi toplamaya çalışır. Tuğçe ise çiftlikte kendi yerini almaya başlayan Elif’i oyunlarına alet etmek ister. Fakat bu oyun Tuğçe’nin istediği gibi ilerlemez. Melih, borcunu ödemesi için Arzu’yu huzursuz ederken, Arzu parayı nasıl bulacağını düşünür. Melih, Arzu’nun karşısına hiç beklemediği bir teklifle çıkar.

Con Air  - 20:00

Birkaç azılı suçlunun uçakla nakli sırasında gelişen beklenmedik olayları konu alan, başrollerinde John Malkovich, John Cusack, Nicolas Cage ve Steve Buscemi’nin rol aldığı dolu dolu bir aksiyon fırtınası…  Yeni şartlı tahliye edilen Cameron Poe (Cage), tüm zamanların en belalı suçlularını  Alabama'daki yeni ve daha güvenli bir hapishaneye transfer etmek üzere  taşıyan bir uçakta karısı ve kızına kavuşmayı beklemektedir. Ancak bir anda kendini Mikrop Cyrus Grissom’ın ( Malkovich ) liderliğini yaptığı bir uçak kaçırma olayının içinde bulur. Cameron, bu katliamdan mahkum olmuş canavar ruhlu adamlarla kavga ederken, bir hükümet ajanı (Cusack ) da aceleci amirinin uçağı düşürme emri vermemesi için savaş veriyordu. Muhteşem görsel efektler ve dinmeyen bir aksiyon… 

Polizei  - 21:50

Küçük yaşta Almanya’ya giden Ali Ekber, çöpçülük yapmakta ve ailesinden ayrı tek başına yaşamaktadır. Farklı kültürlerin çatışması karşısında bocalayan ve kendi gelenekleriyle Alman yaşam tarzı arasında kişiliğini bulamamış Ali Ekber’in trajikomik öyküsü Kanal 7 de. Tamamı Almanya’da çekilen film o yıl, Sinema Yazarları tarafından 1988’in en iyi 3 filminden biri ve Erdal Kahraman da en iyi görüntü yönetmeni ödülünü aldı.  

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması