Hasta ziyareti nasıl olmalıdır?

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Nursaçan’la Sohbetler’de bugün dini konularda merak edilenlere yer verilecek.

Hasta ziyareti nasıl olmalıdır?
Hasta ziyareti nasıl olmalıdır?
GİRİŞ 13.12.2014 09:45 GÜNCELLEME 13.12.2014 10:26

Kanal 7 Cumartesi günlerini renklendirmeye devam ediyor. Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Nursaçan’la Sohbetler’de bugün dini konularda merak edilenlere yer verilecek. Deniz Toprak’la Her Gün’de ise Nazlı Öksüz ve Ender Balkır ile birlikte eğlenceli bir program ekrana taşınacak. Kanal 7 akşam film kuşağında Kemal Sunal filmlerinden Korkusuz Korkak ve Hanzo ile kahkaha tufanı yaşanacak. Sempatik sanatçı Kürşat’ın keyifli sunumuyla ekrana gelen Gündüz Gece’nin bu haftaki durağı kaplıcalarıyla ünlü Balıkesir Sındırgı olacak.

Nursaçan’la Sohbetler -09:50

Cumartesi sabahlarının ilgiyle takip edilen programı Nursaçan’la Sohbetler’de bu hafta İslam’ın temelini oluşturan konular üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

Deniz Toprak’la Hafta Sonu 14:00

Türkülerin izleyiciyle buluştuğu Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda bu hafta Nazlı Öksüz ve Ender Balkır ile birlikte buram buram Anadolu kokan bir program ekrana taşınacak. Özlenen türkülerin, neşeli sohbetlerle harmanlanacağı programda eşsiz düetler izleyicinin beğenisine sunulacak. Deniz Toprak’ın keyifli sunumuyla ekrana gelen programda ayrıca yöresel kına gecelerine yer verilecek.

 Korkusuz Korkak – 19:00

Mülayim Sert adı gibi yumuşak başlı, her türlü kötülüğü gülerek karşılayan saf bir gençtir. İşyerinde, evde, sokakta her yerde iyi niyeti sömürülür, haksızlığa uğrasa da ses çıkartamaz. Günün birinde doktorundan korkunç bir haber alır. Ölümcül bir hastalığa yakalandığını ve altı aylık ömrü kaldığını öğrenir. Hayatının kalan kısmı kendisini daha önce sömüren ve haksızlık yapan insanlardan intikam almaya karar verir. Bir değişir, pir değişir Mülayim. Eski Mülayim gitmiş, gamsız, cesur, her şeyi göze alan biri gelmiştir. Patronundan ev sahibine, mahalleliden mafyaya kadar herkes bu değişimden payını alır.

Hanzo – 20:45

Bebekken kaybolan ve vahşi ormanda ayılar tarafından büyütülüp, onlar gibi davranan Hanzo (Kemal Sunal) bir gün kazı için köye gelen bir grup tarafından yakalanır. Şehre getirilen Hanzo, doktorlarca gözetim altında incelenmeye başlanır. İnsanlıktan tamamen uzak ve her davranışı bir hayvan gibi olan Hanzo, doktorların da yardımıyla normale döndürülmeye çalışılır. Ancak bu sefer de ortaya acayip bir kişilik çıkar, üstelik bu kişilik kendisiyle yakından ilgilenen bayan doktoruna aşık olmasıyla işler iyice zıvanadan çıkar.

Gündüz Gece – 23:30

Halk müziğinin başarılı seslerinden Kürşat’ın sunduğu Gündüz Gece bu hafta rotasını Balıkesir Sındırgı’ya çevirecek. Deri ve romatizmal hastalıklara iyi gelen kaplıcaları, atları ve halılarıyla meşhur Sındırgı’da eğlenceli bir tura çıkan Kürşat, izleyicilerine yine keyifli dakikalar yaşatacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...