Ergenekon'un avukatına sürpriz teklif

Ergenekon ve Balyoz sanıklarını savunan avukat Celal Ülgen’e cemaat operasyonunda tutuklanan sanıklardan “bizi savun” teklifi geldi.

Ergenekon'un avukatına sürpriz teklif
Ergenekon'un avukatına sürpriz teklif
GİRİŞ 27.12.2014 08:12 GÜNCELLEME 27.12.2014 08:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Balyoz ve Ergenekon davalarının önemli avukatlarından Celal Ülgen’e cemaat operasyonunda tutuklanan sanıklardan “bizi de savun” teklifi geldi.

14 Aralık operasyonunda tutuklanan Samanyolu Grup Başkanı Hidayet Karaca’nın avukatları ve danışmanları geçtiğimiz günlerde avukat Celal Ülgen’in ofisine gidip Ülgen ile görüştü. Karaca ve bazı sanıkları savunması için Ülgen’e avukatlık teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Celal Ülgen, teklife henüz olumlu bir cevap vermezken Ülgen’in yakın arkadaşlarından fikir aldığı öğrenildi. (Vatan)
 
ÜNLÜ İSİMLERİ SAVUNDU
 
Avukat Celal Ülgen; Yarbay Mustafa Dönmez, Eski 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan, Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Eski 1. Ordu Harekât Başkanı Kurmay Kıdemli Albay Süha Tanyeri, Emekli Albay Dursun Çiçek, Emekli Albay Levent Göktaş, Emekli Binbaşı Levent Bektaş, Emekli Albay Zeki Üçok, İstanbul’un ilk Büyükşehir belediye başkanı Bedrettin Dalan, Gazeteci-yazar Soner Yalçın ve Cem Uzan gibi isimlerin avukatlığını yaptı.

YORUMLAR 10
  • mahir 9 yıl önce Şikayet Et
    bu avukata parayı ver ne olursa olsun suç önemli değil
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    ne feci.. kendi içlerinden bir avukat çıkaramadılar mı..ne oldu saltanat mı yıkıldı.artık lafları geçmez mi oldu.şu işe bak yahu..
    Cevapla
  • merdin 9 yıl önce Şikayet Et
    mademki yadırgıyorsun kanallarına niye gidiyorsun
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    paralel yayında gördüm kaç sefer ateşli savnyordu paraleli sözüm ona demokrasiye yanlış yaplmıştır diyordu önceleri cemaat yargısı diyordun avukat efendi ne degişti bukelamun gibisniz millet yemiyor artık vesallam
    Cevapla
  • veysel kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayat ne garip değil mi. Dün parmaklıklar arkasına gönderdiklerinin avukatından yardım istiyorlar. Hasımdan hısım olma durumu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın
Yüzde 500 yetmedi! İmamoğlu’nun ilk işi İstanbul’da suya zam