Menopoz döneminde nelere dikkat etmeli?

Feridun Kunak Show’da bugün kadınlarda ateş basması, kemik erimesi, ruhsal çöküntüye sebep olan menopoz dönemi hakkında bilgi verilecek.

Menopoz döneminde nelere dikkat etmeli?
Menopoz döneminde nelere dikkat etmeli?
GİRİŞ 13.01.2015 09:39 GÜNCELLEME 13.01.2015 10:09

Kanal 7’nin bilgilendiren programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün menopoz konusu ele alınacak. Elif’te ise Selim, Elif’in kim olduğunu öğrenecek. Kanal 7 film kuşağında bu akşam ilk olarak Yedi Bela Hüsnü ekrana taşınacak. Ardından Hız Tuzağı 2 ile hızlı bir maceraya atılınacak.


Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45


Dr. Feridun Kunak Show’da bugün kadınlarda ateş basması, kemik erimesi, ruhsal çöküntüye sebep olan menopoz dönemi hakkında bilgi verilecek.  Menopoz döneminde kadınları bekleyenler, menopoz dönemini hafif atlatmak için yapılması gerekenler, bu dönemlerde beslenme hususunda dikkat edilecek noktalar canlı yayında anlatılacak.
 

Elif – 18:50
 

Selim’in hiç beklemediği bir anda yüzüne çarpan büyük sır, onu çok şaşırtır. Selim bundan sonra nasıl hareket edeceğini düşünürken, Melek hapisteki tehlikeli hayata adım atmıştır. Selim ve Elif, Ayşe için endişelenirken, Ayşe doktorların müdahalesine yanıt verebilecek mi?
 
Yedi Bela Hüsnü 20:00


Mahallenin iyi yürekli, saf delikanlısı Hüsnü, aynı mahallenin en güzel kızı Hüsniye’ye deliler gibi aşıktır. Hüsniye’nin ilgisini çekmek için olmadık numaralar deneyen Hüsnü en sonunda kabadayılığa özenecektir. Artık “Yedi Bela Hüsnü” namıyla meşhur bir kabadayı olan genç adam peşine düşen kiralık katiller yüzünden bir hayli ter dökecektir.

 
Hız Tuzağı 22:50
 

Annie Porter, erkek arkadaşıyla büyük bir gemi vasıtasıyla Karayip Adaları’nda tatile çıkmakta olan sıradan bir kadındır. Bulundukları geminin bilgisayar sistemi, bir bilgisayar korsanı tarafından ele geçirilir. Bütün gemiyi ve içerisindeki insanları tehdit etmekte olan bilgisayar korsanının kendince emelleri vardır. Zamana karşı bir ölüm kalım mücadelesi başlamıştır. Gemi, eğer ki yavaşlarsa, infilak edecektir. Keanu Reeves ve Sandra Bullock’un başrolde olduğu çok sevilen Speed’in devam filmi olan Speed 2: Cruise Control, otobüsteki macerayı gemiye taşıyor
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor