Varisten kurtulmak için pratik yöntemler

Sağlığın yanı sıra hayat kurtaran bilgilerin ekrana taşındığı Feridun Kunak Show’da, varisle ilgili yapılması gerekenler anlatılacak.

Varisten kurtulmak için pratik yöntemler
Varisten kurtulmak için pratik yöntemler
GİRİŞ 06.05.2015 09:41 GÜNCELLEME 12.05.2015 10:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sağlıkla ilgili konularda ufukları genişleten ekranların en renkli sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün varis problemi ele alınacak. Sevilen dizi Elif’te Arzu iyice köşeye sıkışmıştır. Aliye’nin baskısından kurtulmak isteyen Arzu, Aliye’yi saf dışı bırakmaya çalışır. Kanal 7 film kuşağında ise ilk olarak Doktor Civanım ardından ise Cezalandırıcı ile muhteşem bir film gecesi yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45
 

Sağlığın yanı sıra günlük yaşamda hayat kurtaran bilgilerin ekrana taşındığı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, varisle ilgili yapılması gerekenlere yer verilecek. Varisten kurtulmak için evde yapılabilecek pratik tedavi yöntemleri anlatılacak. Dr. Feridun Kunak, varis için doğal yöntemlerini ve varise sebep olan etmenleri canlı yayında anlatacak. Programda hem lezzetli hem de şifalı varis için özel çay tarifleri verilecek.
 

Elif – 19:45
 

Arzu, hafızasının geri geldiğini Kenan’a söylememek ve Aliye’nin baskısından kurtulmak için, Aliye’yi tehlikeye sokmuştur. Şeyda, Murat’la birlikte yeni bir hayat kurmaya çalışırken, karşısına geçmişi ona unutturmayacak olan biri çıkar. Elif’i içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmaya çalışırken, Selim şok olacağı bir manzarayla karşılaşır. Bu durum Selim ve Zeynep ilişkisini nasıl etkileyecektir?

Doktor Civanım – 20:45

Dere kenarındaki küçük bir nahiyede yaşayan insanların, Sümbül’ün, Şadiye’nin, Gafur’un, Huri Ana’nın ve Doktor Kemal’in komik hikayesi. Nahiyenin para babaları İhsan ve Ruşen Ağa’nın aralarındaki rekabet giderek düşmanlığa dönüşür. Rekabet yüzünden iflasa sürüklenen ikili barış yaparak ortaklık kurarlar ve servetlerine servet katarlar. Çocukları Sümbül ve Gafur’a da söz keserler. Gel zaman git zaman herkesin hayatı İstanbul’dan gelen bir telgrafla değişir. Huri Ana’nın doktor çıkan oğlu Kemal, kasabaya dönmektedir. Kemal samimi ve yardımsever uygulamaları ile kasaba halkının sevgisini kazanır. Sümbül’le aralarında ilk günden doğan aşk komik ve macera dolu olayların yaşanmasına sebep olur. Ta ki kimsenin beklemediği bir gerçek ortaya çıkana kadar.

Cezalandırıcı – 22:30

1990’larda metropol teröristi Simon Phoenix (Wesley Snipes), kamuya karşı işlediği suçlardan ötürü dondurularak buz içine hapsedilir. Onu adalete teslim eden ve sert metotlarıyla ünlü polis memuru John Spartan (Sylvester Stallone) da Phoenix tarafından kurulan bir komploya kurban gider ve bir otobüs dolusu masum sivili öldürmekle suçlanarak aynı akıbete uğrar. 2032 yılında, şiddetten temizlenmiş ve sinir bozucu derecede sorunsuz görünen San Angeles’ta (Los Angeles’in 2032’deki adı) Phoenix yanlışlıkla serbest kalır ve şiddetle baş etmeye hiç de alışık olmayan polis teşkilatı dehşete kapılarak Spartan’ı da uykusundan uyandırır ve yardımını istemek zorunda kalır. Burada sempatik kadın polis Lenina Huxley (Sandra Bullock) ile uyumsuz bir çift oluştururlar. Şakacı tavırları ve aksiyonperver mizacı ile Spartan şehrin, yeraltında yaşayan evsiz isyancılarla dolu bir sahte cennet olduğunu zaman geçmeden anlayacaktır. Filmin sonunda, şehrin her iki kanadını oluşturan kesime kolaycı ve maço bir şekilde yol gösterirken meşhur repliğini söyleyecektir: ‘siz biraz temizlenin, siz de biraz kirlenin’
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • myaaa 8 yıl önce Şikayet Et
    bence de güzel bir yönteme benziyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele