Aylan Kurdi klibi milyonları ağlattı!

Arafta Sorular bu hafta mülteci ve mülteci haklarını masaya yatırdı. Aylan Kurdi için hazırlanan klip herkesi duygulandırdı.

GİRİŞ 07.09.2015 12:57 GÜNCELLEME 07.09.2015 12:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hayatın her alanından konuları, birbirinden değerli konuklarla Ülke TV ekranlarına taşıyan başarılı gazeteci Esra Elönü’nün hazırlayıp sunduğu Arafta Sorular’ın bu haftaki konukları Uluslararası Mülteci Hakları Derneği Başkanı Avukat Uğur Yıldırım, Yönetmen ve Aktivist Tülay Gökçimen, Suriyeli Aktivist İman Bedir ve Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Behçet Atilla oldu.
 
Mülteciler ve mülteci hakları, Aylan Kurdi’nin yürekleri burkan öyküsü ve Avrupa’nın hafızalara kazınan o fotoğraf karesinin ardından mültecilere kapılarını açması gibi konuların konuşulduğu programa Yönetmen ve Aktivist Tülay Gökçimen’in Esra Elönü ile birlikte Aylan Kurdi için hazırladığı klip damgasını vurdu.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • Şükrü 8 yıl önce Şikayet Et
    O resim gözümden gitmiyor. Aynı yaşlarda bir oğlum var uyurken aynı Aylan gibi yatar. Rabbim Aylanın cansız resmini bizlere gösterdi ve hesabını hepimizden soracak. Ortadoguyu kan gölüne çeviren ve insanları evlerinden yurtlarından eden o malum güçler ve onlar
    Cevapla
  • heyhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin yerine ben ölseydim be çocuk. ismini asla unutmayacağım. Aylan kurdi ...
    Cevapla
  • nesli 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım bunun gibi dünyadaki bütün masum yavruları her türlü musibetten muhafaza eyle ya Rabbi. Amin
    Cevapla
  • mecnun 8 yıl önce Şikayet Et
    AĞLAMAK İSTİYORUM AĞLAYAMIYORUM. Ey masum yavru sen bizi affet.
    Cevapla
  • adam 8 yıl önce Şikayet Et
    hakkını helal et aylan biz senin sana sahip çıkamayan kardeşleriniziz. ne yapalım bu sefer gücümüz yetmedi içimizdeki hainlere ve gafillere güldüremedik bu sefer alemi islmanın yüzünü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele