Acun'dan kadınları kızdıracak açıklama!

Kadınların ve erkeklerin yapacakları işler farklı olduğunu belirten Acun Ilıcalı, ''kadınlar otobüs şoförü olmasın'' dedi.

Acun'dan kadınları kızdıracak açıklama!
Acun'dan kadınları kızdıracak açıklama!
GİRİŞ 20.11.2015 07:14 GÜNCELLEME 20.11.2015 10:12
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

TV 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, önceki gün Brand Week İstanbul etkinliğinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde ‘Tutan Formatı Bulmak’ konulu sempozyumda konuşmacı olarak yer aldı.

“Beni insanların dinlemeye gelmesi ayrı bir gurur” cümlesiyle salona giren Ilıcalı, muhabirlikten kanal sahibi olmaya kadar uzanan hikayesini anlattı.

KADINLAR OTOBÜS ŞOFÖRÜ OLMASIN

Kadınlarla erkeklerin yapacakları işlerin farklı olduğunu belirten Ilıcalı, “Kadınların ve erkeklerin çok başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Kadınların ve erkeklerin yapacakları işler farklı. Mesela kadınlar otobüs şoförü olmasın. Erkeklerin yapamadığı işler ve kadınların yapabildikleri işler farklıdır. Benim sağ kolum da bir kadındır” dedi.

ADANA'DA OTOBÜSLER KADINLARA EMANET

Adana'da belediye otobüsleri geçtiğimiz yıllarda kadınlara emanet edilmişti. Adana Büyükşehir Belediyesi otobüs işletmesinde görev yapan ve sayıları 135'i bulan kadın şoförlerin, güleryüzlü davranışları, düzenli çalışmaları ve dikkatli sürüşleriyle vatandaşlara güven verdiği belirtilmişti.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 33
  • adı bende Saklı 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadinlar seytan gibi iyiki hersey onlarin istedikleri gibi degil
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadin Hz.Allahin emrini yerine getirdigi muddetce evine huzur girer Devlet huzur bulur.Gerisi hikaye.
    Cevapla
  • yürdagül 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar evde otursun çocuklarına annelik eşlerine eşlik yapsın Acun doğru diyor tabiki erkek kadın eşit deyil Mademki fark yok Diyorlar sa ozaman erkeklerde çocuk dogursun kadınlarda erkekler gibi ayakda tuvalet ihtiyacını gidersin Rabbim biz kadınları gül gibi yaratmış erkeklerde o gülün zemin katı olarak tamamlayıcı yaratmış Rabbimin emirlerine karşı geliyor herkes
    Cevapla
  • Almanya 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkede kadinlarin gelismesi engellenirse erkekleri yobaz kalir!
    Cevapla
  • ömer faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş. Neresi yanlış??? Bu ülkede jipi olan erkek metrobüse dalıyorsa, kadın bu durum karşısında manevra yapacak güçte değil. Ama avrupa'da olsa kadın otobüs kullanabilir, hemde çok iyi olur :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: Evlilik kredisinde ilk ödeme 21 Mayıs'ta
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…