Elif'in yeni bölümünde neler yaşanacak?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif'in yeni bölümünde neler yaşanacak?
Elif'in yeni bölümünde neler yaşanacak?
GİRİŞ 25.05.2016 12:13 GÜNCELLEME 25.05.2016 12:13

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Kenan’ın aşkını itiraf etmesinden sonra ona nasıl davranacağını bilemeyen ve utanan Melek, daha fazla çiftlikte kalmak istemez. Elif’i de alıp eve gitmeye karar verir. Kenan, Melek’in bu kararına karşı çıkmaz.  

354. BÖLÜM

Melek ve Elif’in gidişine üzülen Tuğçe de onların yanına gitmek ister ve babasından izni koparır. Elif’in okul korkusunu yenmesine yardım eden Tuğçe, Elif’i ders çalıştırır. Hafta sonu bile birlikte ders çalışma planı yapan kızların arası çok iyidir. Melek, her ne kadar Kenan’dan kaçmaya çalışsa da, o Melek’e karşı gerçek duygularını anlatmanın bir yolunu arar. Kenan, Melek’le konuşmak için onların ardından gider. Asuman, yanında kalan Arzu’yu her fırsatta çıldırtır. Erkut ise Asuman’a olan duygularını daha fazla saklayamaz. Kenan, Selim’in de bir toplantıya katılmasını isteyince tek başına trafiğe çıkmaktan korkan Selim’i, Zeynep ikna eder. Eve dönüş yolunda arabası bozulan Zeynep’e ise Koray güya yardım eder. Tuğçe’nin Melek ile kaldığını öğrenen Arzu, hemen planını devreye sokar.

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin 

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?