Vatanım Sensin 11.bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Vatanım Sensin yeni bölümü bu akşam neden yok? Sevilen dizi Vatanım Sensin 11.bölümü ne zaman yayınlanacak?

Vatanım Sensin 11.bölümü ne zaman yayınlanacak?
Vatanım Sensin 11.bölümü ne zaman yayınlanacak?
GİRİŞ 06.01.2017 09:01 GÜNCELLEME 06.01.2017 09:18

05 Ocak perşembe günü ekranlara gelmesi beklenen Vatanım Sensin 11.bölümü neden yok? Geçtiğimiz aylarda başlayan ve büyük beğeni ile takip edilen Vatanım Sensin dizisi yeni bölümünün olması izleyenleri üzdü. Peki sevilen dizi ne zaman olacak? Başrolünde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in oynadığı dizinin yeni bölümüyle ilgili ayrıntılar haberimizde.

VATANIM SENSİZ DİZİSİ NEDEN YOK?

Kanal D'nin beğeni ile takip edilen dizisi Vatanım Sensin'in 5 Ocak'ta ekrana gelecek bölümünde yaşanacak gelişmeler belli oldu. Yılbaşı sonrası diğer dizi yapımcılarının aldığı ortak karar uyan ekip bu akşam dizinin tekrar bölümünü izleyici ile buluşturacak

Vatanım Sensin dizisi 11.bölümü ne zaman?

Diğer dizi yapımcılarının aldığı karara uyan ekip bu hafta dizinin yeni bölümünü yayınlamamaya karar verdi. Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizinin 11. bölümü 12 Ocak günü ekranlarda olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması