Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ne zaman?

TRT 1 Diriliş Ertuğrul 86.bölümü ne zaman yayınlanacak. Bu hafta yeni bölümü yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul ne zaman yayınlanacak? soruları sorulma başlandı.

GİRİŞ 26.04.2017 16:57 GÜNCELLEME 26.04.2017 16:57

Ekranların en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmeyecek. Peki her bölümü aksiyon dolu olan Diriliş Ertuğrul 86.bölümü ne zaman yayınlanacak. Son bölümü ile adeta nefes kesen Diriliş Ertuğrul yeni bölümü büyük merak konusu oldu. İşte TRT 1 ve yapımcı şirketten gelen açıklamaya göre Diriliş Ertuğrul 86.bölüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizimizin gelecekteki bölümlerinde yer alan aksiyon sahnelerinin çoğalması ve çekim koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar nedeniyle yeni bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldık. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 86.bölümüyle 3 Mayıs çarşamba günü TRT 1'de

trt1-diriliş-ertuğrul

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Baskın Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha eklemiş, Dündar’ı ve Doğan’ı Konya yolu üzerinde tuzağa düşürmüşlerdir. Bu tuzak neticesinde Doğan’ı öldürüp Dündar’ı rehin almışlardır. Bu acı obada büyük yankı uyandırmıştır. Ertuğrul intikam yeminleri ederek alpları ve Aliyar’la birlikte yola çıkmıştır.

Önce Nikea’dan gelen birlik basılmış ardından Karacahisar Kalesine farklı kılıkta girilmiştir. Şimdi her tarafını intikam hırsı bürüyen Ertuğrul ve alpları, Karacahisar’da çetin bir cengin ortasındadırlar.

Diğer yandan Vasilius, Helena ile İmparatorun daveti üzerine düğün yapmak için Nikea’ya doğru yola çıkmıştır. Helena yola çıkmadan önce haberi Dumrul’a ulaştırmış, Dumrul da Ertuğrul’a iletmiştir. Ertuğrul, Helena’yı kurtarması için Bamsı’yı görevlendirmiştir. Bu Bamsı için büyük bir fırsattır.   

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar
Kayyım iddiaları gündeme bomba gibi düştü! TFF'den açıklama...