İşte yeni 'Kurtlar Vadisi'

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı ATV ekranlarında yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın, yakaladığı reyting başarısı ile fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi' gibi marka olmayı başardığı belirtildi.

İşte yeni 'Kurtlar Vadisi'
İşte yeni 'Kurtlar Vadisi'
GİRİŞ 30.05.2017 12:44 GÜNCELLEME 30.05.2017 12:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ATV'de yayınlanan ve her bölümü farkı bir heyecana sahne olan  'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın, yakaladığı reyting başarısı ile fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi' gibi marka olmayı başardığı belirtildi.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Artık Yeni Kurtlar Vadisi'dir" başlıklı yazısı şöyle: 

"Ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' (ATV) bence görevini başarıyla tamamlayarak mutlu bir sezon finaline imzasını atıyor.

Sezon başında en sıkı rakibi Anne (Star TV) karşısında birkaç bölüm hüsrana uğrasa da işi çok sıkı tutarak salı gecelerini kimselere kaptırmadı.

Bu başarıda başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın hırsının ve stratejik hesaplamalarının önemli bir faktör olduğunu duydum. İşine aşık adamlara saygı duymak gerekir. Bu arada kabul etmeli ki 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' artık 'Kurtlar Vadisi' gibi bir markadır! 

YORUMLAR 8
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Alakası yok. Bir Zaza olamazlar.
    Cevapla
  • Bahadır 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip diziler bi topluma ne verebilirki.Abd de bile aile mafya filmleri yasaklandı.Gençleri bu tip hayata özendirmekden başka hiçbir işe yaramayan diziler.Allah akıl fikir versin.Din için kelam dahi etmeyen gençliğe menfaat savaşları için adam öldürmeyi öğreten diziler.
    Cevapla
  • TÜRKİYEM 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi hele ki pusu olmadan onceki bolumleri bambaskaydi.cok gercekci inandirici ders niteligindeydi.bu dizide hep bi yerde oturup konusuyorlar ne bi operasyon ne bi gerilim hic bisey yok.kurtlar vadisinin yanina yaklasamaz.
    Cevapla
  • ahiret'e gunler kala 6 yıl önce Şikayet Et
    dizi kulturu ''bizimkiler''gibi saf we masum kalsaydi.Nerden nereye geldik.Allah yardimcimiz olsun.
    Cevapla
  • zabit 6 yıl önce Şikayet Et
    Yürü be hadi ordan ne anlarsın sen mesut Yar. Bir defa kurtlar vadisi'nin gerçekçiliğine tüm izleyici adepte olmuştu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu