Dolunay 8.bölümü Star TV'den izle! Ferit bundan sonra...

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Dolunay son bölümüyle nefes kesti. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Dolunay 8.bölüm ise büyük merak konusu oldu. Peki Dolunay 8. bölümünde neler oldu? İşte detaylar...

Dolunay 8.bölümü Star TV'den izle! Ferit bundan sonra...
Dolunay 8.bölümü Star TV'den izle! Ferit bundan sonra...
GİRİŞ 23.08.2017 09:09 GÜNCELLEME 23.08.2017 09:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV’nin zirveleri başkalarına bırakmayan dizisi Dolunay dün yayınlanan son bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitledi. 8.bölüyle ekranlarda olan Dolunay’da Ferit ve Nazlı baş başa kalarak birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldular. Bulut için çırpınan ikilinin mutluluklarına gölgeyi ise dizinin kötüleri Hakan ve Demet düşürüyor. Bulut’un velayetini alan Hakan’ın kirli yüzü ortaya çıkmaya başlıyor. Engin mevzusundan canı sıkkın olan Fatoş’a ona içten içe ilgi duyan Tarık’ın dostluğu teselli veriyor. Dolunay yeni bölümüyle gelecek hafta yine Star TV ekranlarında olacak.

Dolunay 8.bölümü izlemek için tıklayınız

Dolunay 8.bölüm fragmanı

Dolunay 8.bölüm ne zaman ekranlarda olacak?

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’in olduğu sevilen dizi Dolunay yeni bölümüyle 22 Ağustos Salı saat 20.00’de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Dolunay 8.son bölümde neler oldu?

Mahkemedeki fotoğrafların yankısı sürerken Ferit ve Nazlı bambaşka sorularla boğuşurlar. Bundan sonra ne yapacaklar? Birbirlerine olan duygularını kabul edip devam mı edecekler yoksa hiç olmamış gibi mi davranacaklar?

Aralarında yaşananı anlamaya çalışırken beklenmedik bir gelişme bu bilinmezin ortasına bomba gibi düşer. Deniz için Nazlı hem çok yakındır hem de uzak. Bu mesafeyi kapatmak isteyen Deniz'in aklında başka planlar vardır. Bunu yaparken Ferit'le yolları sık sık kesişecektir. Hakan ve Demet Bulut'un yasal vasileri olarak şirkete girmeye hazırlanırlar. Asuman ise Demet'in arkasında gölge gibi dolaşmaktadır.

dolunay-son-bölüm

YORUMLAR 2
  • Berna Akyol 6 yıl önce Şikayet Et
    Dizi mukemmel
    Cevapla
  • Gul esen 6 yıl önce Şikayet Et
    dizi guzelde nazlinin kardeşi fazlasiyla gicik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!