Acun yeni kanalıyla kaça anlaştı?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yapımlarına imza atan Acun Ilıcalı, 18 yıldır çalıştığı Show TV ile yollarını kesin olarak ayrıdı.

Acun yeni kanalıyla kaça anlaştı?
Acun yeni kanalıyla kaça anlaştı?
GİRİŞ 02.08.2012 07:22 GÜNCELLEME 02.08.2012 09:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Acun, bundan böyle Star TV'de yeni projeleriyle ekranlara gelecek.

Show TV'den 100 bölümlük program karşılığında 50 milyon TL'nin üzerinde alacağı olan Acun, dava açmayacak.

Acun'un, borçlarının ödenmesi konusunda karamsarlık yaşadığı için kanaldan ayrıldığı öğrenildi.haber7

Yeni sezonda yılık 70 milyon TL'ye anlaştığı Star'da, 15 Eylül'de 'Yetenek Sizsiniz' ile başlayacak, ardından 'O ses Türkiye' ve 'Survivor' ile devam edecek.

SHOW TV'DEN ALACAĞI 80 MİLYON TL'DEN FAZLA

Türk televizyonlarının dahi çocuğu Acun Ilıcalı'nın 16 yıldır çalıştığı Show TV'den ayrılacağını 10 gün önce ilk olarak HT MAGAZİN açıklamıştı. Show TV'den 130 bölüm yani yaklaşık 80 milyon lira alacağı olan ve ayrılık kararının ardından KANAL D, Fox TV, atv ve Star TV'den gelen teklifler için, “Kendim ve ekibim açısından en doğru kararı vermeye çalışıyorum” diyen Ilıcalı, kararını verdi. Ünlü yapımcı, 4 büyük kanal arasında tercihini Star TV'den yana kullandı.

İKNA İÇİN ŞANSAL BÜYÜKA DEVREYE GİRDİ

ACUN Ilıcalı'nın, Star TV'yi seçmesinde kanal yönetiminin çok istekli ve ısrarlı olmasının yanı sıra Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in bizzat devreye girmesi ve pozitif yaklaşımı da etkili oldu. Şahenk ve Ilıcalı geçen hafta Bodrum'da bir araya gelmiş ve prensipte anlaşmıştı. Ancak HT MAGAZİN'in “Acun Show TV'yle köprüleri attı” haberi üzerine Show TV Ilıcalı'nın “Ağabeyim” dediği Şansal Büyüka'yı devereye soktu. Fakat son noktada Show TV'den beklediği iyi niyeti göremeyen Acun Ilıcalı Ferit Şahenk'in de bastırmasıyla Star TV'ye “Evet” dedi.

REYTİNG YARIŞINDA DENGELER DEĞİŞTİ

Yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl, İffet ve Behzat Ç. gibi reyting rekortmeni dizilerin yanı sıra Acun Ilıcalı'nın Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmaları da haftanın üç günü Star TV ekranlarında olacak. Ilıcalı transferi kanallar arasındaki reyting mücadelesinde Star TV'yi rakiplerinde bir adamı öne çıkaracak.

Öte yandan Acun Ilıcalı yeni kanalında haftada 3 gün üç gün program yapacak ve haftada 1 milyon 650 bin, yılda ise 70 milyon TL alacak.

YORUMLAR 8
  • Remzi Altunkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    5 kulagi 5 ayagi bes eli 5 dili var. bizim basin nekadar yalaka olmus okadar genc yeteneklere bir ekmek kapisi acan yok birantfalan gibi emekli olana kadarhatta emekli olduktan sonrada acik oturumlara katilarak 60 yil bunlari izleyecegiz bir gariban kapidan bir ekmek parasi istese vermezler sanirim sistemde hata var yada bu medya dis güclerin elinde gerci rtük bile dis güclerin elinde beyinleri zehirlemektehersey serbest ilimli islam layik türkiye iste bu
    Cevapla
  • Nizâmülmülk 11 yıl önce Şikayet Et
    milleti, genç beyinleri show dan değil. star dan zehirleyecek, tek değişen bu, bu adamın ithal programlarıyla toplumumuzun yaşantısına olumsuz etkisi çok büyük, inşallah geç olmadan anlaşılır, inşallah şu bizim toplum artık yararlı ve zararlı şeyler arasındaki çizgiyi artık ayırtedebilir
    Cevapla
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    maraba televole. bazıları kendilerinden ödün vermiyordu lakin ramazanda sizlerin yaptığı daha bir güzeli oldu işin. islami televolemi şimdi bu?
    Cevapla
  • ramazan sarışınboğa 11 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenliğk okuyordu, öğretmenliği bıraktı. üniversitede ingilizce öğretmenliğini okuyordu;bıraktı. okuyan çocuklar için kötü örnek;okul okumayın,kısa yoldan şöhret kazanın der gibi. televoleden çıkıp, yapımcılığa kadar geldi, toplumu iyi analiz etmiş.
    Cevapla
  • honker51 11 yıl önce Şikayet Et
    neden bu kadar gündemde ?. acun ılıcalıyı neden bu kadar gündemde tutuyorlar anlamıyorum hergün manşetlerde acun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama