Sakarya ve Zonguldak'taki feci kazalar mobesede

Sakarya'da meydana gelen ve 2 kişinin öldüğü kaza güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Zonguldak'ta ise TIR dorsesinin otobüse çarpma anı an be an kameralara yansıdı.

Sakarya ve Zonguldak'taki feci kazalar mobesede
Sakarya ve Zonguldak'taki feci kazalar mobesede
GİRİŞ 05.09.2013 15:27 GÜNCELLEME 05.09.2013 17:06

Biri Sakarya'da biri Zonguldak'ta meydana gelen kazaların güvenlik kamera görüntüleri olayın şiddetini gözler önüne serdi. İşte o kazalar...

BENZİN İSTASYONUNDA FECİ KAZA

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde bir benzin istasyonunda meydana gelen ve 2 kişinin ölümü 2 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan kaza benzin istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAZA SONRASI PANİK ANLARI

Güvenlik kameralarında Adapazarı-Karasu yolu Söğütlü sapağındaki petrol istasyonuna giren 54 D 3578 plakalı kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu benzin istasyonu ile yol arasında İstanbul arabasını bekleyen Küçük ailesine ardından petrol istasyonunda park halindeki araçlara çarpması kameralara yansıdı. Çarpmanın etkisi ile Zeynep Küçük (23), Tuğba İlhan (Küçük) (25) olay yerinde hayatlarını kaybederken, anne Havva Küçük ve oğlu Ali Küçük yaralandı.

Güvenlik Kamerası görüntülerinde kazasonrası yaşanan dehşet ve olay yerine gelen ekiplerin yaralılara müdahalesi ve kaza sonrası benzin istasyonundan yaşanan panik görüntülendi.

TIR DORSESİ OTOBÜSE BÖYLE ÇARPTI

Ereğli Alaplı karayolu Göktepe mahallesinde meydana gelen trafik kazasında Mithat Çiv'in (37) kullandığı 34 JL 5315 çekici plakalı TIR, viraja girerken kaymaya başlamış ve duraktan yolcu alan Sinan Baştürk (32) idaresindeki 67 M 8250 plakalı Özel Halk Otobüsüne arkadan çarpmıştı. Kazada Emine Baykurt (53), Okan Avşar (25) ile Nevriye Göktay (14) yaralanmış ve Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Kaza anı ise akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenmişti.

KAZA ANI OTOBÜS İÇİNDE

Kaza anında otobüsün içinde bulunan görüntüler ise yaşanan korkuyu ortaya çıkardı. İki ayrı açıdan çekilen görüntülerde Sinan Baştürk'ün kullandığı halk otobüsü Göktepe mahallesi durağında durduktan sonra Emine Baykurt'un otobüse binmesinin hemen ardından çarpışma anı meydana geliyor. Sürücüyü gösteren kamera açısında TIR dorsesinin çarpmasının ardından sürücü Sinan Baştürk koltuğundan fırlarken şoförün hemen arkasında oturan Okan Avşar'ın otobüsün solundan sağına fırladığı görülüyor. Kaza sonrasında ise şoka giren sürücü Sinan Baştürk, ne yapacağını bilmezken, 'Allah, Allah' diyerek kapıları açmaya çalışıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele