Kamyonun otobüse çarptığı an kamerada!

Tuzla'da, hafriyat kamyonu durakta bekleyen bir halk otobüsüne çarptı. 5 kişinin yaralandığı kaza mobese kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 02.08.2012 12:57 GÜNCELLEME 02.08.2012 13:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza İçmeler köprüsü üzerinde meydana geldi. Aşırı hızla seyreden bir hafriyat kamyonu, durakta bekleyen halk otobüsüne hızla çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı. Kaza sırasında otobüse binmeye çalışan İsa Gökdemir isimli bir kişinin ise bacağı koptu.

Yaşanan bu kazanın mobese görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; süratli seyreden hafriyat kamyonunun halk otobüsünü görünce yavaşlamaya çalıştığı, bu sırada kontrolünü kaybedip durakta yolcu almaya çalışan otobüse arkadan çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle otobüs durağa doğru birkaç metre savrulurken, hafriyat kamyonu da karşı şeride geçerek durabiliyor. Kazayı gören vatandaşların olay yerine koşmalarıyla bir anda kalabalığın oluştuğu, birkaç dakika sonra da itfaiye ve sağlık ekiplerinin olay yerine geldiği görüntülere yansıyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 8
  • Mustafa G. 11 yıl önce Şikayet Et
    harfiyat kamyonları ölüm makinesi. e5 de tem öyle bir gidişleri varki ferrari yanında halt etmiş. rüşvetçilik ortadan kalmadığı sürece böyle gider bu işler
    Cevapla
  • can kartal 11 yıl önce Şikayet Et
    katil bunlar. harfiyat kamyonları ve şehirler arası kamyon ve tırlar tam bir katil ve bunlara kimse önlem almıyor adamlar kendilerini güvende hisetikleri için hiç kural tanımyor binlerce insan kamyon hatası yüznden öldü am kimin umurunda isatnabulda kamyon yasak sati var bakın e5 kimse uymuyor ve bir tek poliste sesini çıkarmıyor bunlarda böyle teksas gibi ölümüne sürüyor uykusu yorgun eski kamyon daha bugün sinopta 7 kişi dün 5 kişi freni pataladı bahanesi sebeb hız ve bu katilere biri dur demeli
    Cevapla
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    şehir içine gündüz sokmayacaksınız. hatta şehirlerarası yollara dahi sokmayacaksınzı. avrupann toplamından fazla kamyon var bu ülkenin trafiğinde. ipi koparan kamyon sahibi olmuş.
    Cevapla
  • nejla akın 11 yıl önce Şikayet Et
    ışıl ışıl. evet olay yerinde oturuyorum toki inşaat yapıyor ve bu yüzden o kamyonlardan o kadar fazla varki görmelisiniz ve semtin bütün caddelerini kullanılamaz hale getirdiler ama biz kullanıyoruz mecburen malesef bu hafriyat kamyonları dünyayı haşa onlar yaratmış gibi kainatın efendisi gibi kullanıyorlar o araçları, şansınız varsa önlerine çıkmazsınız yoksa işte malesef böyle sonuçlar ortaya çıkıyor, arkadaşımada çoküzüldüm...allah sabır versin kardeşime...
    Cevapla
  • harun bahçeci 11 yıl önce Şikayet Et
    kendine çok güvenmiyeceksin. bu harfiyat kamyonları kendilerine çok güveniyorlar arabam yüksek ne olursa kaçarlar diyorlar ama kendisi kaçamadı. ehliyetini elinden alacaksın dahada trafike çıkartmayacaksın. ekmeğe bu kadar ihanet edilmez ekmek teknesi battı şimdi iyimi oldu otobüstekilerinde hakkına girdi gelde ver hesabını şimdi. ehliyeti alınmalı elinden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'
‘Sorun afet mi kafa mı?’ Ankara’yı sel götürdü Mansur Yavaş suskunluğa büründü