Kıraç :Atatürk'ten sonra bağımsızlığımızı kaybettik

Ünlü şarkıcı Kıraç, Tekirdağ'da sahneye çıktığı konserde siyasi açıklamalar yaptı, 'Türkiye Cumhuriyeti bağımsız değil' dedi.

Kıraç :Atatürk'ten sonra bağımsızlığımızı kaybettik
Kıraç :Atatürk'ten sonra bağımsızlığımızı kaybettik
GİRİŞ 24.11.2012 06:09 GÜNCELLEME 24.11.2012 13:10
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Kıraç, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız bir cumhuriyet olduğunu düşünüyorduk ama değilmiş, onu gördük. Atatürk öldükten sonra bu ülke bağımsızlığını kaybetmiştir. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin kısa bir süre içinde var olma savaşına gireceğini düşünüyorum" dedi.

Kıraç, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Valiliği'nin organize ettiği konserde sahne aldı. Atatürk Spor Salonu'nda sahne alan Kıraç'ı Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, MHP Milletvekili Bülent Belen, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve çok sayıda vatandaş dinledi.

"ATATÜRK'TEN SONRA TÜRKİYE BAĞIMSIZLIĞINI KAYBETTİ"
Konserden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kıraç, Türkiye'nin bağımsızlığı ile ilgili ilginç çıkışlarda bulundu. Doğduğu günden itibaren bir baskı içinde yaşadığını söyleyen Kıraç, “Ben bu ülkede doğdum doğalı bir kontrolün içinde olduğumu biliyorum. Bir baskının içindeyim. Bu 10 senelik bir olay da değil. Bu Atatürk'ün ölümünden beri böyle. Atatürk öldükten sonra bu ülke bağımsızlığını yitirmiştir, kaybetmiştir. Mahalle baskısı da olur. Mahalle baskısından çok daha Amerika'nın bize ne kadar çok baskı uyguladığını düşünmeliyiz. Batı devletlerinin bize ne kadar baskı uyguladığını incelememiz lazım” dedi.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN BAĞIMSIZ BİR CUMHURİYET DEĞİL"
Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız bir cumhuriyet olmadığını ileri süren Kıraç, “Bizim gerçek sorumuz ortada. Biz yüzyıllardır bu topraklarda yaşıyoruz. Bu topraklarda bir kültür oluşturduk. Öyle ya da böyle bir kültür oluşturduk. Bu kültürün sonunda Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduk. Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız bir cumhuriyet olduğunu düşünüyorduk, ama değilmiş onu gördük. Toplumumuzun her yerinde bağımsızlığımızı kaybettiğimizi görebiliriz. Eğitimden tutun sosyal yaşantımıza kadar her yerde bağımsızlığımızı kaybettiğimizi görüyoruz. Hepimiz günlük yaşantımızda bunların sıkıntılarını yaşıyoruz. Bunu nasıl çözeceğimizi bu saatten sonra bilemiyorum” diye konuştu.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAR OLMA SAVAŞINA GİRECEK"
Türkiye'nin yakın zamanda bir var olma savaşına gireceğini iddia eden Kıraç, “Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin kısa bir süre içinde var olma savaşına gireceğini düşünüyorum çok vahim bir şekilde. Dünya zaten savaş içinde. Türkiye, bu savaşın sonunda ya bağımsız bir ülke olacaktır ya da televizyondan seyrettiğimiz bir Ortadoğu ülkesi” dedi.

İHA

YORUMLAR 114
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    süleyman de?...sana osmanlıyı ezber bozdurmak lazım!!!?..... ...işte bütün çabalar bu!? yıllarca içimizdeki kahrolsun abd diyen ama amerikan kot giyip malboro ve viskisini içen ulusalcı sol görüşlü, hainlerle mücadele ediyoruz, şimdiki hükümet artık tamamen kendi imalatımız olan uçaklarımız tanklarımız gemilerimiz yapılmaya başlanınca,dünyada ekonomisi ile ses getirince o iç hainler paniklemeye ve yine geçmiş yıllardaki gibi yahudilerle ,adb ile düşmanlarımız ile birlik olup üzerimize saldırmaya başladılar!! işte görüldüğü gibi osmanlıya oynanan oyunlar şimdide oynanıyor!!!!!..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    kıraç siyasete atılacak galiba? hemen chp.ye girsin!!!!!!. ....tam bir sol görüş açıklaması hahrolsun abd derler ama kıçlarında amerikan kot ,çeplerinde malboro ,parlamet eksik olmaz! mcdonaltda tıkınırlar...bu açıklamalarından sonra yeri orası!!!...
    Cevapla
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    kıraç kardeş mevzuyu yanlış anlamışsın. mikrofonu şarkı söylemen için vermişler,nutuk çek diye değil.anlaşılan fazıl-atak geçiriyosun geçmiş olsun.
    Cevapla
  • yağız29 11 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan . sen kendi işine bak adamım memlekete bir kuruş hayrınız yok bol keseden atıp tutuyorsunuz... iki koyun versem birini kaybedersiniz...
    Cevapla
  • dudu durdu 11 yıl önce Şikayet Et
    bu da başımıza. bağımsızlık uzmanı çıktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri