İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal'a kısa ve öz gönderme: ''Naber?''

Mustafa Varank, Fox Haber'in seçim programının sunuculuğunu üstlenen İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal'a yönelik kısa ve öz göndermede bulundu. Mustafa Varank, sosyal medya platformu aracılığıyla İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal'ı etiketleyip, ''Naber?'' şeklinde ifadeye yer verdi.

İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal'a kısa ve öz gönderme: ''Naber?''
İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal'a kısa ve öz gönderme: ''Naber?''
GİRİŞ 25.06.2018 16:22 GÜNCELLEME 25.06.2018 17:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın kişilerden Mustafa Varank, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla Fox Haber'in seçim programını sunuculuğunda bulunan İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal'ı hedef alarak kısa ve öz göndermede bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçmen tarafından büyük bir oy oranıyla Cumhurbaşkanı olarak seçildiği Türkiye Genel Seçimleri'nde Mustafa Varank, sosyal medya platformu üzerinden İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal' etiketleyerek tepkisini ortaya koydu. Mustafa Varank; erken seçimlerde Cumhur İttifakı'nın açık ara farkla kazanmasının akabinde, Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya’ya yönelik, ''Naber?'' şeklinde ifadeye yer verdi.

MUSTAFA VARANK’TAN ANLAMLI GÖNDERME: ‘’NABER?’’

Mustafa Marank sosyal medya hesabı aracılığıyla Fox ekranlarının sunuculuğunu üstlenen Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'yı etiketleyerek ‘'Naber?’' yazdı. İsmail Küçükkaya ise bu iletinin ardından ‘'Hayırlı uğurlu olsun memleketimize’' mesajını paylaştı.

fatih portakal

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele