Rüyada diş dökülmesi ne anlama gelir? Rüyada diş düşmesi tabiri

Sıkça görülen rüyalardan biri olan rüyada diş dökülmesi sıkıntılı bir sürecin sonunda gelecek ferahlıkken diş düşmesi aile eşrafından birinin başına gelecek hastalık anlamına gelir. Peki, rüyada diş dökülmesi, diş düşmesi, diş kırılması vs. nasıl tabir edilir?

Rüyada diş dökülmesi ne anlama gelir? Rüyada diş düşmesi tabiri
Rüyada diş dökülmesi ne anlama gelir? Rüyada diş düşmesi tabiri
GİRİŞ 15.12.2020 10:18 GÜNCELLEME 10.01.2021 14:39
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Rüyada diş dökülmesi; rüya sahibinin, çok sağlıklı ve çok dinç olduğu için çok uzun süre yaşayacağına delalet ederken öte yandan, iş hayatında ve gelecek planlamasında karşısına çıkan ya da çıkabilecek sorunlarda doğru karar verme ya da ortaya çıkabilecek problemleri çözme gibi konularda kendini, bilgisini ve yeteneğini yetersiz gördüğüne tabir edilir. Peki, farklı durum ve tabirlere göre rüyada diş dökülmesi nasıl yorumlanmıştır? İşte, detaylar...

Rüyada diş dökülmesi; hayatın yeni tatlarını almaya işaret eder. Rüyada kendi dişlerinizin döküldüğünü görmek, sıkıntıların biteceğine yorumlanır. Rüyada diş dökülmesi gören kişi hastaysa hastalıktan kurtulacağına delalet eder. Rüyada diş dökülmesi ve yeniden çıkması, sosyal hayatta ve iş hayatında ortaya çıkan sorunların çok büyük çaba göstererek ve azim ile çalışarak aşılabileceğine yorumlanır.

Rüyada dişlerin tamamının düşmesi; Dişlerin tamamının döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve Aile nüfusu çoğalır. Dişlerinden birisinin döküldüğünü görmek, akrabalarından birisinin gurbete gitmesine yorumlanır.

Rüyada Diş Görmek

Üst dişlerinin dökülmesi, gelecek mal ve paraya işaret eder. Borçlu birinin dişlerinin döküldüğünü görmesi, borcunu ödemesine yorumlanır. Yine rüyada tek dişini döküldüğünü görmek, bir kimseye olan borcunu ödemeye veya borçlarını bir defada ödemeye işarettir.

Rüyada diş düşmesi; eş, dost ya da akrabalar arasından birinin hastalığı ya da işleri hakkında kötü ve sıkıntılı haberler alınacağına işaret edilir. Ayrıca, beden sağlığı konusunda yaşanacak sorunlara ve uzun süreli bir rahatsızlık yaşamaya işaret eder.

Rüyada diş kırılması; rüya sahibinin iş hayatında sıkıntılar çekmesine ve bu sıkıntıları da kısa sürede atlatmasına işaret eder. Ayrıca diş kırılması, rüya sahibinin, çok sevdiği akrabalarından birinin kötü bir duruma düşeceğine delalet edilir.

Rüyada Diş Kırılması

Rüyada dişlerin sallandığını görmek; rüya sahibinin özellikle iş hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret ederken, bu zorluklardan kurtulması kolay olmayacaktır. Bunun yanında diş oynaması, uzun zamandır vücudunda yaşanan değişimlerin yakın bir zamanda bir hastalık belirtisi olduğunun ortaya çıkacağına tabir edilir.

Rüyada diş çektirmek; yaşadığınız sıkıntılardan kendi çabalarınızla kurtulacağınıza ve iş hayatındaki sorunlarınızın git gide azalacağını ifade eder. Ağrıyan dişinizi çektirdiğinizi görmeniz, sizi huzursuz eden ve size acı veren durumların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada diş çektirmek yaşanan hastalıkların şifa bulması anlamına da gelmektedir.

Rüyada Diş Dökülmesi

YORUMLAR 32
  • ismim yok 2 yıl önce Şikayet Et
    benim dişlerim ip gibi çektikçe düştü
    Cevapla
  • Dişsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    4 alt dişim aynı anda düştü okudum anlayamadım
    Cevapla
  • adam 2 yıl önce Şikayet Et
    benimde aynı rüya 4 alt dişim aynı anda düştü
    Cevapla
  • Nana 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim dislerim takma ruyamda aynaya bakdigimda on dislerim olmadigini takma dislerim altinda olan kendi dislerim vardi ama yorumunu bulamadim bilen varsa soylesin ne olur
    Cevapla
  • Vəfa Fərəcova 3 yıl önce Şikayet Et
    Salam.royamda kızımın üst sol dişini çıkardım.sonra dişə bakdim.disin dibi çok sağlam idi.bunun anlamı nə
    Cevapla
  • Salih Güner 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda abdest alirken üst çene dislerimin döküldüğünü gördüm lavabo tasina hepsi nar tanesi kadardi cevabinizi beklerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi