Mete Yetenek Sizsiniz programına katılırsa...

Kanal D'nin ve son zamanların en çok izlenen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin asi genci Mete Yetenek Sizsiniz programına katılırsa ne olur?

Mete Yetenek Sizsiniz programına katılırsa...
Mete Yetenek Sizsiniz programına katılırsa...
GİRİŞ 04.01.2011 15:16 GÜNCELLEME 04.01.2011 15:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Show Tv'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz programında Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Mete karakterinin canlandırılması seyircilerden büyük alkış aldı...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Birol CAN 13 yıl önce Şikayet Et
    Hatalı haber. Birisi montajlayarak güzel bir çalışma yapmış, sizde sazan gibi atlayıp haber yapmışsınız.Sizi yayın yapmadan araştırma yapmaya davet ediyorum.
    Cevapla
  • merrahum 13 yıl önce Şikayet Et
    cehaletin boyutu. Show Tvde yayınlanan Yetenek Sizsiniz programına katılan bir yarışmacının Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Mete karakterini canlandırması seyircilerden büyük alkış aldı... evet haberin başlığı bu yalnız bu kişi yarışmacı falan değil ki bu kişi her hafta star t.v.de program yapan hayrettin karaoğuz ve bu da canlandırdığı bir tipleme sadece
    Cevapla
  • Timur 13 yıl önce Şikayet Et
    yeteneksiz-sinizin birincisi. aşkolsun sana çocuk aşk olsun!
    Cevapla
  • Fatma Öztürk Cavusoglu 13 yıl önce Şikayet Et
    O bir YARISMACI DEGIL, HAYRETTIN!!. Star Tv de Hayrettinin yaptigi skeclerden sadece birtanesi bu yoksa hickimse bu tiplemeyle Yetenek sizsinize katilmadi. Zaten Hayrettinde katilmadi, o sadece acun, ali ve hülya avsarin bazi sahnelerini birlestirirp gercekmis gibi yapti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı