Siyasiler de Ömer Özkan'ın kapısında!

Yüz nakli operasyonlarıyla halkın gönlüne taht kuran Ömer Özkan, sosyetenin gözdesi oldu. Bir çok ünlü isim 'Beni baştan yarat' diyerek Özkan'dan randevu almak için sıraya girdi

Siyasiler de Ömer Özkan'ın kapısında!
Siyasiler de Ömer Özkan'ın kapısında!
GİRİŞ 20.05.2012 07:11 GÜNCELLEME 20.05.2012 08:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hüsniye Oral'ın haberi

Prof.Dr. Ömer Özkan Türkiye'nin dört bir yanından hasta akınına uğradı. Sağlık Bakanlığı'nın özel izinli muayenehaneci doktorlarından olan ve estetik ameliyatlarını özel bir hastanede yapan Özkan, ünlülerin ve sosyetenin tek tercihi oldu. Uğur Acar'a yaptığı ameliyat sonrasında özellikle İstanbul'da yaşayan ünlü isimler, Özkan'a estetik yaptırmak için sıraya girdi. Burun, göğüs ve yüz estetiği isteyenler, Özkan'ın telefonlarını kilitledi. "Hocam beni baştan yarat" diye mesaj yağdırdı. Yaptığı nakiller nedeniyle özel hastalarına zaman ayıramadığını daha çok hastanede olduğunu belirtmesine rağmen ünlüler Özkan'dan vazgeçmedi. "Ne zaman fırsat bulursa o zaman olsun, gerekirse aylarca bekleriz" diye adını listeye yazdırdılar.

SİYASİLER DE KUYRUKTA
Özkan'ın Turan Çolak'a yaptığı yüz naklinden sonra estetik ameliyat olmak isteyen sayısı da ikiye katlandı. Sosyete ve ünlü isimlere siyasiler de eklendi. 4. yüz nakli olan Turan Çolak'ın fotoğrafının yayınlanması üzerine çok sayıda kişinin Özkan'a muayene olmak için telefon ettiği öğrenildi. Doktorlar arasında en çok vergi veren isim olan Özkan'ın ünlülere zaman ayırması halinde Türkiye'nin vergi şampiyonu olması bekleniyor.

* Ömer Özkan'ın yüz nakli yaptığı Uğur Acar ve Turan Çolak'ın yeni halleri, ünlü doktoru tüm sosyete içinde gözde yaptı. Özellikle Turan Çolak'ın fotoğrafının yayınlanmasının ardından Özkan'a gelen estetik operasyon mesajları iki katına çıktı.

TAKVİM

YORUMLAR 6
  • hilal71 11 yıl önce Şikayet Et
    "sağlık bakanlığı'nın özel izinli muayenehaneci doktorlarından olan". şu an sağlık bakanlığında böyle bir uygulama yok.sayın özkan hocamız tam gün yasası sonrası üniversiteyi bırakıp özel muayenehanede çalışmayı tercih etmiş herhangibir kamu hastanesinde (üniversite veya devlet hastanesi farketmez) gelir getirici faaliyetlerde bulunması (yani muayene ve ameliyat yapması) yasaktır.syın hocamızın akdeniz üni.tıp fak.hastanesinde yaptığı ameliyatlarda ismi ameliyatı bizzat yapan ekipte kayıtlı olarak gösterilmiyor,ancak sanki ameliyata başka doktor başlamış da ameliyatta bir sıkıntı olmuşda,bu sorunu çözecek tek kişinin ömer özkan olduğunu ameliyat esnasında kayıt altına almışlarda,başhekimliğe ve oradan da sağlık bakanlığına bildirmişlerde,bakanlıkta ameliyattaki hastanın o şekilde bırakılmasına vicdanı elvermemişte,ömer hoca aranmışta konsültan cerrah olarak sonradan ve sadece o sıkıntılı durumu halletmek için ameliyata şöyle bir girmişte çıkmış gibi gösteriliyor
    Cevapla
  • kamil fethullahoglu 11 yıl önce Şikayet Et
    mhp ve chp lilerdir.. ey mhp ve chp istediğiniz kadar kılık değiştirin 100 nakli yapın fark etmez. sizi iktidara getirmeyiz.
    Cevapla
  • serkan 11 yıl önce Şikayet Et
    beni baştan yarat. bu söz ne kötü bir söz.
    Cevapla
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    siyaset ve sosyetelik, ruh hastaliklarinin en cok gelistigi "meslek" dallaridir.. cünkü doruga cikip yeniden güm diye yerlere düsmenin, hep insanlari kazanmaya calismak zorunda olusun neticesi böyle insanlar, manevi deger ve öncülere sahip degillerse, ruh hastasi olurlar cabucak. ve zamana karsi paralariyla mücadel edebileceklerini sanirlar. ancak nice güzellik ameliyati olupta cok daha berbat duruma düsenlerin sayisi az degil. yüz ameliyatida olsaniz, yüzünüze bu millet ilelebet tahammül etmez ve o yüzlerde miadini dolduracak. dogrusu rabbine yönelmek ve verdigi ile aldigi nimetler icin sükredip, büyük hesaba hazir olmaktir. ne mutlu amelleriyle yüzleri beyazlasanlara.
    Cevapla
  • isa çevik 11 yıl önce Şikayet Et
    abartma. gazetenin abartması
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…
Başkan Erdoğan 'Terör devleti İsrail' deyip rest çekti: Bütün dünya bilsin, idrak etsin