Böyle seçim vaadi görülmedi

BBP'li Turgut Şahinöz, şeffaf bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacaklarını belirterek, "Seçilirsem odama kamera koyup internette yayınlatacağım" dedi.

Böyle seçim vaadi görülmedi
Böyle seçim vaadi görülmedi
GİRİŞ 06.03.2014 09:10 GÜNCELLEME 06.03.2014 09:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

BBP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Turgut Şahinöz, İl Başkanı Rıdvan Taşkın ve ekibi ile Gümüşhane İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Müftü Aktaş'a projelerinin yer aldığı kitabı hediye eden Şahinöz, projeleri hakkında bilgi verdi. Kendilerinin makama değil hizmete talip olduklarının altını çizen Şahinöz, seçilmesi halinde şeffaf bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacaklarını söyledi. Halkın desteklemesi halinde Belediye Başkanlığına seçilirse makam odasına ses ve görüntü kaydedici kamera taktırıp vatandaşların internet üzerinden kendilerini takip etmelerini sağlayacağını ifade eden Şahinöz, yetkili mercilere de dilekçe vererek kendisini ve ekibinin telefonlarının dinlenmesi yönünde talepte bulunacaklarını söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları olarak kendilerinde döneklik ve yanlış olmayacağını vurgulayan Şahinöz, "Buradan halkımıza tekrar diyorum: Büyük Bir Gümüşhane için Büyük Birlik Partisini seçin" dedi.

Şahinöz, aday tanıtım toplantısında da Gümüşhane için hazırladığı 229 projeyi kamuoyuna açıklayarak bu konuda ki rekoru kırmıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • ali çanak 10 yıl önce Şikayet Et
    şov değil iş lazım. odaya kamerayı koy arka tarafta iş çevir sonra şeffafız bize iş üreten başkanlar lazım şov yapanlar değiş
    Cevapla
  • mesut memiş 10 yıl önce Şikayet Et
    kaset. Son kaset olaylarındaki son nokta Allah akıl fikir versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı