Çatalzeytin'de seçim sonuçları

Kastamonu'nun Çatalzeytin Belediye Başkanı belli oldu.

Çatalzeytin'de seçim sonuçları
Çatalzeytin'de seçim sonuçları
GİRİŞ 01.06.2014 19:32 GÜNCELLEME 01.06.2014 19:32

AK Parti Kastamonu Başkanı Metin Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre, Çatalzeytin Belediye Başkanlığını, adayları Musa İhsan Uğuz'un kazandığını açıkladı.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bilgilere göre, yenilenen seçimlerde adayları Uğuz'un, yaklaşık 90 oy farkla belediye başkanlığını kazandığını söyledi.

Çatalzeytin'de 30 Mart'taki belediye başkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre, 643 oy alan AK Parti'nin adayı Musa İhsan Uğuz'un, MHP adayı Ahmet Demir'e karşı 10 oy farkla kazandığı açıklanmıştı.

MHP Genel Merkezi, sayım işlemi ile tutanak zaptı sırasında usulsüzlükler yapıldığı ve bir sandıktaki oyların pencereden atıldığı iddiasıyla İlçe ve İl Seçim Kuruluna yaptığı başvurunun reddedilmesi üzerine YSK'ya başvurmuştu.

İtirazı haklı bulan YSK, belediye başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermişti.

Musa İhsan Uğuz'un özgeçmişi

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 1967'de doğan Uğuz, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini ilçede tamamladı.

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mimarlık bölümününden 1988'de mezun olan Uğuz, 1994'de Çatalzeytin Belediyesinde mimar olarak meslek hayatına başladı.

1999, 2004 ve 2009 mahalli idareler seçiminde 3 kez belediye başkanı seçilen Uğuz, evli ve 2 çocuk babası ve orta derecede Almanca biliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...