Kurtlar Vadisi Pusu 235. bölüm: Polat zor durumda!

Kurtlar Vadisi Pusu 235. bölüm 30 Ekim Perşembe akşamı ekrana geliyor. Yeni bölümde Polat ve ekibi zor durumda kalıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 235. bölüm: Polat zor durumda!
Kurtlar Vadisi Pusu 235. bölüm: Polat zor durumda!
GİRİŞ 30.10.2014 00:08 GÜNCELLEME 30.10.2014 00:39

Yıllardır büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenen Kurtlar Vadisi Pusu, her hafta Perşembe günü yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Bu sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu, 235. bölüm ile bu hafta ekrana geliyor. Yayınlanacak olan bu son bölümde Polat ve ekibi zor durumda kalıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 235. bölüm bu akşam saat 20:00'dan itibaren ekrana geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 235. bölüm

Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır.

Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid’e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat’ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak? 
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu