Tarım işçilerini taşıyan minibüs otomobille çarpıştı! Çok sayıda yaralı var

Son dakika haberine göre Niğde'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün otomobille çarpıştığı kazada 9 kişi hafif şekilde yaralandı.

Tarım işçilerini taşıyan minibüs otomobille çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Tarım işçilerini taşıyan minibüs otomobille çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
GİRİŞ 28.01.2024 20:19 GÜNCELLEME 28.01.2024 20:19

Edinilen bilgiye göre, Niğde merkeze bağlı Yeşilgölcük kasabasında tarım işçilerini taşıyan 51 ACG 397 plakalı minibüs ile 51 DF 821 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü ve 7 tarım işçisi ile diğer araçta bulunan 1r çocuk, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı