Avcılar’da 8 suçtan kaydı olan şahıs polise ateş etti

Avcılar’da üst araması yapılmak istenen şahıs tabancayla ateş ederek bir polisi yaraladı. 8 suçtan kaydı olan şüpheli ile yanında bulunan ve 50 suç kaydı olduğu belirlenen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avcılar’da 8 suçtan kaydı olan şahıs polise ateş etti
Avcılar’da 8 suçtan kaydı olan şahıs polise ateş etti
GİRİŞ 12.04.2024 00:44 GÜNCELLEME 12.04.2024 00:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Avcılar Ambarlı Mahallesi’nde saat 04.10 sıralarında durumundan şüphelenilen 2 şahıs durduruldu. E.B. ve C.G. isimli şahıslara yönelik yapılan sorgulamada C.G. isimli şahsın aranma kaydı olduğu tespit edildi. Yapılan sorgulamalarda C.G.’nin 19’u “kasten yaralama” suçundan olmak üzere toplamda 50 suç kaydı olduğu ve 21 ay 36 gün ilamatlı olarak aranıyor olduğu belirlendi. Şüpheli E.B.’nin ise 8 adet suç kaydı olduğu tespit edildi.

Yapılan üst araması sırasında E.B. isimli şahıs polise mukavemet göstererek belinde bulunan tabanca ile ateş açtı. Bir polis sol bacağından yaralanırken şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı polis ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
E.B. ve aranması olan C.G. “kasten yaralama” ve “görevli memura mukavemet” suçlarından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    buda 9 inci suç peki on inci ne zaman.
    Cevapla
  • Adam 2 hafta önce Şikayet Et
    Dosyasına dosya eklenmiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!