Hafif ticari araca otomobil çarptı: 3 yaralı

Düzce'de, dinlenme tesisinden yola çıkan hafif ticari araca, otomobil çarptı. Kazada sürücülerle birlikte 3 kişi yaralandı.

Hafif ticari araca otomobil çarptı: 3 yaralı
Hafif ticari araca otomobil çarptı: 3 yaralı
GİRİŞ 13.04.2024 15:38 GÜNCELLEME 13.04.2024 15:38

Kaza, saat 12.30 sıralarında, D-100 kara yolu Gümüşpınar Kavşağı'nda meydana geldi. Ankara istikametine giden Sezgin Sağlam idaresindeki 34 AED 656 plakalı otomobil, yol kenarındaki dinlenme tesisinden caddeye çıkan Ender Özdemir idaresindeki 34 EIS 542 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Hafif ticari araç, çarpmanın etkisiyle kavşaktaki yeşil alana savruldu. Sürücüler Sezgin Sağlam ve Ender Özdemir ile otomobildeki Emirhan Kavi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı