Rize'de takla atan otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Rize'nin Fındıklı ilçesinde takla atarak yol kenarındaki palmiye ağacına çarpan otomobildeki sürücü İsmail Baykal (28) ile Hasan Çatalbaş (25) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Rize'de takla atan otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 3 yaralı
Rize'de takla atan otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 15.04.2024 14:47 GÜNCELLEME 15.04.2024 14:47

Kaza, dün gece saatlerinde Fındıklı ilçesi Sahil Mahallesi’nde meydana geldi. İsmail Baykal idaresindeki 53 LB 811 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Otomobil yol kenarındaki palmiye ağacına çarparak durdu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin araçtan çıkardığı İsmail Baykal ve Hasan Çatalbaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi, yaralılar Yetişhan İnce, Umut Pala ve Yiğitcan İnce ilk müdahalenin ardından Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu