Cinayetin ardından bir aile dramı çıktı

5 ay önce tartıştığı 2 arkadaşı tarafından öldürülen 18 yaşındaki gencin öldürülmesi ile ilgili Jandarmanın aydınlattığı cinayetin ardından, bir ailenin bu kadar olur dedirten dramı çıktı.

Cinayetin ardından bir aile dramı çıktı
Cinayetin ardından bir aile dramı çıktı
GİRİŞ 16.04.2009 17:15 GÜNCELLEME 16.04.2009 17:15

Eskişehir'de 5 ay önce tartıştığı 2 arkadaşı tarafından öldürülen 18 yaşındaki gencin, ağabeyinin 7 yıl önce intihar ettiği, babasının kalp krizi sonucu 4 ay önce öldüğü, boşanan annesinin birlikte yaşadığı kişiyi öldürdüğü için cezaevinde olduğu, 7 yaşındaki kardeşinin de bir aileye evlatlık verildiği ortaya çıktı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 16 Kasım 2008'de babası Levent Özbek (47) tarafından jandarmaya kayıp ilanı verilen ve 21 Aralıkta cesedi bulunan Serdar Özbek'in, 15 Kasım 2008'de küfür etme meselesi yüzünden tartıştığı T.V. ile arkadaşı V.K. tarafından önce bıçakla öldürüldüğü, ardından kısmen yakılıp Kravdan köyü yakınlarındaki bir tepede toprağa gömüldüğü belirlendi.

Jandarmanın aydınlattığı cinayetin ardından, Özbek ailesinin dramı da ortaya çıktı.

Annesi Zeliha Özbek'ten (41) 2003 yılında boşanan babası Levent Özbek ile birlikte yaşayan maktul Serdar Özbek'in 1988 doğumlu ağabeyi Selim Özbek'in, 2002 yılında intihar ettiği bildirildi.

Serdar Özbek'in içkili restoranlarda garsonluk yapan annesi  Zeliha Alkan'ın birlikte yaşadığı sevgilisi Ruhi K'yı 1 Ekim 2006'da bıçakla öldürdüğü için tutuklandığı belirlendi. 11,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Zeliha Alkan'ın, geçen yıl kendisi gibi cezaevinde tutuklu bulunan bir kişiyle evlendiği öğrenildi.

Öte yandan, Levent Özbek, kayıp ilanı verdiği oğlu Serdar Özbek'in başına geleni öğrenemeden 13 Aralık 2008'de geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Özbek ailesinin en ufak bireyi 7 yaşındaki Sercan Özbek'in de Levent Özbek'in ölümünün ardından bir aileye evlatlık verildiği belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • üzeyir uzeyr 17 yıl önce Şikayet Et
    olur böyle şeyler. Laik türk cumhuriyetinde 1923 den beri hergün yaşanan şeyler bunlar normal karşılıyorum.
    Cevapla
  • alaeddin kaya 17 yıl önce Şikayet Et
    insanlık nere gidiyo. allah islah etsin ümmeti muhammedi
    Cevapla
  • namık kemal 17 yıl önce Şikayet Et
    yitik gençlik. gençlik artık evlenmiyor çocuk yapmıyor aile kurumu darmadağın gidişat iyi değil buna bir çare bulunmalı
    Cevapla
  • 814.578 km2 VATAN TOPRAKLARIDIR. 17 yıl önce Şikayet Et
    hakikat oruçoğlu inançsız hayat demişsiniz!. sizin imanlı olduğunuzu nereden anlıyorsunuz bu bizim ayıbımız toplumumuzun ayıbıdır.yazıyı yaradan bu şekilde yazmış.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 17 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayırlı kaderler nasip etsin. neye üzüleceğimi bilemedim yine bir aile dramı ..insanlar ailesinin kıymetini bilmeli dağıldıkları zaman toplamak mümkün değil bunu örnek almamılılar..Allah af etsin..bu insanları..üzüldüm doğrusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selimiye Camii yeniden ibadete açıldı: Erdoğan Edirne'de bir müjde daha verdi
Son Dakika: Muhsin Yazıcıoğlu dosyası yeniden açılıyor