Buket okuluna son kez geldi

Tramvay kazasında ağır yaralanan ve tedavi altına alındığı hastanede bugün hayatını kaybeden Buket Bulut için öğrenim gördüğü Kemal Hasoğlu Lisesi'nde tören düzenlendi.

Buket okuluna son kez geldi
Buket okuluna son kez geldi
GİRİŞ 19.03.2010 00:29 GÜNCELLEME 19.03.2010 00:29

Buket Bulut'un Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi, Bağcılar'daki evine getirildi. Kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan cenaze, helallik alınmasının ardından Kemal Hasoğlu Lisesi'ne götürüldü. Okul bahçesinde düzenlenen törende, arkadaşları ve sevenleri Bulut'u son yolculuğuna uğurladı.

Basın mensuplarının alınmadığı törene, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, Bulut'un ailesi ve yakınları katıldı.

Törenin ardından, Buket Bulut'un cenazesinin bulunduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait araç, Trabzon'a gitmek üzere hareket etti.

Buket Bulut'un cenazesinin yarın ikindi vakti Akçaabat'ta toprağa verileceği öğrenildi.

AA

YORUMLAR 1
  • cemalasliyüksek 16 yıl önce Şikayet Et
    rahmet. allah rahmet etsın allah annesıne ve babasına sabırlık versın mekanı cennet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şimdiye kadar Dünya Kupası'nda kullanılan bütün toplar! Öyle özellikleri var ki...
Son Dakika... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı: Cuma günü okullar tatil edildi