Gurbetçi, elini öpeceği annesini öldürdü!

Çorum'da, yurt dışında işçi olarak çalışan kişi, görmek için geldiği annesini öldürdükten sonra, kanlı elbiseleri ile giderek polise teslim oldu.

Gurbetçi, elini öpeceği annesini öldürdü!
Gurbetçi, elini öpeceği annesini öldürdü!
GİRİŞ 19.03.2010 06:50 GÜNCELLEME 19.03.2010 06:50

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Fransa'da işçi olarak çalışan bir çocuk babası O.B. (41), ailesini görmek amacıyla Çorum'a geldi.

Evinde eşi ve çocuğuyla görüşen O.B, bir süre sonra aynı sokaktaki bir apartmanda yalnız yaşayan annesi Gülşeref B'yi (63) görmek için evden ayrıldı.

Evde henüz bilinmeyen bir nedenle annesiyle tartışmaya başlayan O.B, yaşlı kadını öldürdükten sonra evden ayrıldı. Kanlı elbiseleriyle yürüyerek İl Emniyet Müdürlüğüne giden O.B, buradaki polislere, ''Ben anneme zarar verdim'' diyerek teslim oldu.

Gülşeref B'nin evine giden ve kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri, yaşlı kadının cesediyle karşılaştı. Kadının cesedi, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan O.B'nin emniyetteki sorgusunda, ''evde canının sıkıldığı için konuşmak amacıyla annesinin yanına gittiğini, tartışma çıkınca da öldürdüğünü söylediği'' ifade edildi.

Fransa'da işçi olarak çalışan ve dün Çorum'a geldiği öğrenilen O.B'nin, uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü kaydedildi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan CHP'ye: Siz bu kafayla giderseniz daha çok tokat yersiniz!
Küresel vesayete karşı duran tek ülke: Türkiye! Venezuela'da tek güvence yine Erdoğan