ABD'de kırmızı ışıkta geçen genci 9 polis dövdü

ABD polisi, kırmızı ışıkta karşıya geçen siyahi genci ölesiye dövdü. Şoke eden dayak çevredekilerin kameraları tarafından kaydedildi.

GİRİŞ 18.09.2015 13:57 GÜNCELLEME 18.09.2015 13:58
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

ABD'nin California eyaletine bağlı Stockton kentinde otobüse yetişmek için kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçen bir genç tam dokuz polis tarafından dövülerek ve yerlerde sürüklenerek kelepçelendikten sonra gözaltına alındı. O anlar olaya tepki gösteren bir kişi tarafından görüntülenerek internet paylaşım sitelerinde yayınlandı.

Görüntülerde bir polisin kaldırıma oturttuğu siyah bir gence elindeki tahta copla defalarca vurduğu ve gencin acıyla yüzünü tuttuğu görülüyor. Kısa bir süre sonra olay yerine birkaç polis aracı geliyor ve araçlardan inen sekiz polis, dokuzuncuyla birlikte genci yere fırlatıp sürükledikten sonra kelepçelemeyi başarıyor.

Görüntülerde ayrıca dokuz polisin kimliği ve yaşı belirtilmeyen siyahi genci sırf kırmızı ışıkta yürüyerek karşıdan karşıya geçtiği gerekçesiyle kelepçelemeye çalıştığı sırada çevrede toplanan kalabalığın polise tepki gösterdiği görülüyor.

Bu arada kalabalığın "O bir çocuk. Sizin derdiniz ne? Bırakın onu. O sadece bir çocuk'' diye bağırdığı duyuluyor. İnternet paylaşım sitelerine yüklenen görüntülerin altında ise, çocuğun tek suçunun yolun karşısındaki otobüse yetişmek için kırmızı ışıkta koşmak olduğu belirtiliyor.

Yazıda ayrıca çocuğun tam otobüse yaklaştığı sırada bir polis tarafından çevrilip zorla kelepçelenmek istendiği anlatılıyor.

YORUMLAR 15
  • çaldıran 8 yıl önce Şikayet Et
    bravo ,bu polisler burada olsa, sadece e-5 te adam döverken yorgunluktan ölürler.
    Cevapla
  • davacı 8 yıl önce Şikayet Et
    bu polislerden ithal etsek var ya bunlar göz altına almak için aldıkları teröristleri öldürerek götürürler karakola.
    Cevapla
  • Escape 8 yıl önce Şikayet Et
    Devletin polisi katliam yapıyor diyen DOĞAN'ın keçileri polis görsün. Konuşsanıza otoburlar
    Cevapla
  • Kayra Keskin 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerika kadar kötü bir ülke olamaz zaten. Görüntüsü güzel özgürlüğü çok kısıtlı , insanlara istedikleri gibi muamele yapılıyor
    Cevapla
  • yazıklar olsun 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun polisimize askerimize.kendisine Molotof,bomba, silah çekeni hastahaneye kaldırıyor.bu kadar merhamet olur mu yazıklar olsun....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli muhalif milletvekili Cassif'den Netanyahu'ya soğuk duş: UCM'nin kararı doğru
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert sözler: Baş ahlaksız...