PKK yandaşları İngiltere'de terör estirdi

Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin İngiliz parlamentosunda yaptığı toplantıyı basarak terör estiren PKK yanlısı grup, polis tarafından dışarı çıkarıldı.

GİRİŞ 13.12.2016 10:53 GÜNCELLEME 13.12.2016 11:55
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK sempatizanları, Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin (UETD) İngiltere şubesinin İngiliz parlamentosunda düzenlediği toplantıda taşkınlık yaptı, gerginliğe sebep oldu.

UETD İngiltere'nin, başkent Londra'daki tarihi parlamento binasında düzenlediği toplantıya dinleyici olarak giren bir grup PKK yandaşı, toplantı sırasında Türkiye karşıtı slogan attı.

İNGİLİZ POLİSİ MÜDAHALE ETTİ

Terör örgütü elebaşının fotoğrafının yer aldığı tişörtler giyen terör örgütü yandaşlarının toplantı salonundaki sloganlarının duyulmasıyla İngiliz polisi duruma kısa sürede müdahalede bulunarak, olayın büyümesini engelledi.

Göstericilere salondan ayrılması çağrısı yapan polis, toplantıdan çıkılmaması halinde gözaltına alınacakları uyarısında bulundu. Bir süre salondan çıkmamak için direnen PKK yandaşları, polis tarafından dışarı çıkarıldı.

Bu arada, terör örgütü sempatizanlarından bazıları UETD Siyasi İşler Başkanı Merve Demir'e hakaret ederek saldırdı.

Demir, olaya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırganın görüntülerini çektiğini belirterek, bu görüntüleri polisle paylaşacağını ve şikayette bulunacağını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Hele durun siz bu daha başlangıç.İnşallah başımıza gelenlerin 100 katı sizin de başınıza gelir.
    Cevapla
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    ayıp ya üvey babanızı üzmeyin sonra sizi kullanmazlar
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    ne üvey´i gercek babalari demek istedin herhalde
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    inşş daha çokk bu görüntülerle karşılaşacaksınız daha durun istediklerini vermeyince sizin orada da gübre vs var dimi araçlara yüklenecek milletinizi şimdi uyutuyorsunuz o zaman gelecek ve geç kalmış olacaksınız çünkü her maşa el yakar ki siz o maşayı uzun süredir tutuyorsunuz
    Cevapla
  • tuncay 7 yıl önce Şikayet Et
    inşallah tüm avrupayı bezdirirsiniz.. ne seviniriz...
    Cevapla
  • bahadır 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kan emiciler ekmek yedikleri yere ihanet etmekle meshurdurlar. siz ekmek yedirmeye devam edin elbet birgun simdi oldugunuz kadar rahat olamayacaksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı