İspanya'daki anma törenlerine Kral da katıldı!

İspanya’da dün gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenler Barcelona’nın Catalunya Meydanı’nda düzenlenen törenle anıldı.

İspanya'daki anma törenlerine Kral da katıldı!
İspanya'daki anma törenlerine Kral da katıldı!
GİRİŞ 18.08.2017 15:23 GÜNCELLEME 18.08.2017 15:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İspanya, dün gerçekleştirilen terör saldırıları ile sarsılmıştı. Barcelona şehrinde bir minibüsün kalabalığın arasına dalmasının ardından Cambrils şehrinde de ikinci bir saldırı gerçekleştirilmişti. Cambrils’de yaralananlardan birinin hayatını kaybetmesinin üzerine ölü sayısının 14’e yükseldiği bildirilmişti. 

İSPANYA KRALI DA TÖRENE KATILDI

Bugün binlerce kişi saldırıda hayatını kaybedenleri Barcelona’nın Catalunya meydanda gerçekleştirilen törenle andı. İspanya Kralı 6. Felipe ve İspanya Başbakanı Mariano Rajoy’un katıldığı anma töreninde binlerce kişi hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

Hayatını kaybedenler anısına çiçek bırakan ve mum yakan vatandaşlar, alkışlar eşliğinde "Korkmuyorum" sloganları attı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde padişahlığı yıkanlar krallıklarla yönetiliyor tezata bak...
    Cevapla
  • vatan evladı 6 yıl önce Şikayet Et
    terör her yerde terördür bunu böyle kabul ediyoruz ister müslüman ister gayrimüslüm sonuçta candır ve bu saldırı hiçbir toplumca kabul edilemez ancak şunu anlamış değilim avrupa bize Osmanlı özgürlük düşmanı dedi babadan oğula geçen taht dedi ve içimizdeki hainler ile bir olup osmanlıyı yıktılar ve şu habere bakarmısınız modern avrupa denilen yerde krallık var devam ediyor ve parti isimleri almanyada olduğu gibi hristiyan demokrat acaba düşünüyorumda bizde islami hareket partisi olsa bizim sözde laikler ne yapar halbuki taptıkları batı bize yasaklanmalı dediklerini hala sürdürüyor buda iki yüzlü avrupa dedirtiyor vesselam
    Cevapla
  • TALHA 6 yıl önce Şikayet Et
    çok haklısın kardeş
    Cevapla
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanım size söylemişti bu terör bir gün sizide vurur ama destek vermeye devam ettiniz ALLAH cc rahmet eylesin ölenlere türkiyede o kadar terör kurbanı kardeşlerim çocuklarımız şehit oldu kimse destek vermedi türkiyeye artık ne yaparsanız yapın suriyede ölen çocukları kadınları mazlumlaru kimse unutmasın bunların ahı herkesi tepe taklak eder
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!