Eski Alman Başbakanı Schröder arabulucu

Türkiye ve Rusya arasındaki gerginliğin giderilmesi için eski Almanya Başbakanı Schröder, arabulucu oldu.

Eski Alman Başbakanı Schröder arabulucu
Eski Alman Başbakanı Schröder arabulucu
GİRİŞ 03.12.2015 11:59 GÜNCELLEME 03.12.2015 13:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü turizmci Hüseyin Baraner: " 'Ruslar gelmese de olur' diyerek kimse ucuz kahramanlık yapmasın.

Turizm Bakanı Mahir Ünal'dan çok umutluyuz. Kendisine şöyle bir Önerim var: Kadınlara ve ailelere yönelik, insanlara umut ve yaşam sevinci veren. doğa. deniz, kumsal, yemek, eğlence ve spor fotoğraf ve motifler ile tüm dünyayı donatmamız lazım. Bu arada şunu da söylemek durumundayız. Eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder'in uzun yıllardır Putin ve Erdoğan ile uzun yıllardır dostane ilişkileri vardır. Her ikisine de yakındır. Schröder, Türk ve Rus dostluğunun en kuvvetli birleştiricisi ve tutkalıdır" dedi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 2
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Putin denilen MAFIA Lideri Microsoftun sahibi Bill Gates den daha zengin adamin serveti 70 milyar dolara yaklasiyor. Cünkü Rus GAZI GAZPROMdan sattigi her kurus icin Pay aliyor. Alman Basbakani asagi yukari Basbakanlikdan ayrildiktan sonra 5-6 senedir GAZPROMda Danisman olarak calisiyor.Ha bunlarin arasinda Italyaeski basbakani Berlusconi eksik.O zaman ne savas nede hava atmak kalir.
    Cevapla
  • snkvals 8 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin Baraner, seni Allah c.c. bir yerden tutup bir yere kaldırmak istiyorsa bunda rusu da sebep kılar almanıda. Öyle ucuz kahramanlık lafları filan boş laflar, o kadar donme arkanı rusa, ne olur belli olmaz. Sen sırtını Allah c.c. daya bismillah de bakalım neyler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Antalya'dan kahreden olay! Okuldan el ele çıkan iki kardeşi kaza ayırdı...
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar