İsrail Golan'a göz koydu!

İsrail, Suriye’ye ait savaş uçağını düşürdü. İsrail Savunma Bakanlığı, uçağın işgal altında tutulan Golan tepeleri üzerinde vurulduğunu açıkladı.

İsrail Golan'a göz koydu!
İsrail Golan'a göz koydu!
GİRİŞ 30.04.2017 12:22 GÜNCELLEME 30.04.2017 12:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Saldırıdan sonra İsrail Ulaştırma ve İstihbarat Bakanı Yisrael Katz’tan şaşırtıcı bir açıklama geldi. Katz, Golan Tepeleri’nin İsrail toprağı olarak tanınması gerektiğini söyledi.

Katz, ABD Kongresi İstihbarat Komitesi üyelerine yaptığı konuşmada Suriye’de süren savaş ve İran’ın bölgede artan etkisini gerekçe göstererek, ABD’nin, Golan Tepeleri’ndeki İsrail egemenliğini tanımasını istedi.

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 3
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    Mizah evet her yükselişin bir düşüşü vardır nice imparatorluklar kuruldu ve yıkıldı ama yaşadığımız dünyaya bakarsak zaten İsraile bir devlet gözüyle değilde İngilizlerin ortadoğuya yerleştirdiği en büyük en güçlü askeri üs gözüyle bakılması daha makül ve kıyamet dünyasında yaşıyoruz İngilizlerin yok oluşu demek bütün nükleer silahlarının kıyameti yaratması demek.
    Cevapla
  • Hts 6 yıl önce Şikayet Et
    Cunki golan tepelerinin altinda dunyanin en zengin petrol yataklari var,simdi anladinizmi neden daes yaratildi ve hic israile ilismiyor???
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Golan tepelerinde petrolden daha değerli bir şey var. Tatlı su var. Kesinlikle DAEŞ İsrail'in örgütü. Sessiz sakin maşaları kullanıp habire bir yerleri işgal ediyor. Her yükselişin bir düşüşü vardır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!