Prenses Suudi Arabistan'ı fena karıştırdı!

Vogue’un Arabistan edisyonunun Haziran 2018 sayısına kapak olan Suudi Prenses, kadınların otomobil kullanma yasağı henüz kaldırılmadan hak savunucusu kadınların tutuklanması nedeniyle ikiyüzlülükle suçlandı.

Prenses Suudi Arabistan'ı fena karıştırdı!
Prenses Suudi Arabistan'ı fena karıştırdı!
GİRİŞ 03.06.2018 18:07 GÜNCELLEME 03.06.2018 18:07
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Vogue'un Arabistan edisyonunun Haziran 2018 sayısına Suudi prenses kapak oldu. Suudi prenses üstü açık bir otomobilde verdiği pozla, kadınların otomobil kullanma yasağının kaldırılmasını kutladı. Ancak henüz yasak kaldırılmadan hak savunucusu kadınların tutuklanması nedeniyle bu kapak eleştiri oklarının hedefi oldu, prenses iki yüzlülükle suçlandı.

Prenses Hayfa bint Abdullah al-Saud, Vogue'un Arabistan edisyonuna kapak pozu verdi. Haziran 2018 sayısı için objektif karşısına geçen prenses, üstü açık bir kırmızı otomobilde verdiği pozla Suudi Arabistan'da kadınlara yönelik otomobil kullanma yasağının kaldırılmasını kutladı.

 

 

"SUUDİ PRENSES İKİ YÜZLÜ"

Sosyal medya kullanıcıları, "Suudi prenses kadınların otomobil kullanma özgürlüğünü kutlarken, ailesi hala kadınların otomobil kullanma hakkını savunan ve yasağın kaldırılması için öncü olan kadınları gözatına almakla meşgul" benzeri yorumlar yaptı.

Prenses Hayfa, Vogue dergisine verdiği röportajda, "Ülkemizde değişimden korkanlar var. Ben kişisel olarak değişimi büyük bir heyecanla destekliyorum" dedi.

YORUMLAR 26
  • kon 5 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı o mubarekin türbesini konyaya getirecekti insanlar konyada haca giderdi cünkü bu yamyamlar mankurtlar sahip cıkmaz omubarek topraklara zaman gelir yerle birolur diye düşündüler osmanlı aralarında anlaşamayinca öle kaldı
    Cevapla
  • ..‌‌..مللت 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Lauwrenslerin torunları.....
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    tipe bak
    Cevapla
  • Ela 5 yıl önce Şikayet Et
    Suud ailesi başka, suud yönetiminin zulmünden çeken arap kardeşleimiz başka...Suud ailesinin içinde bile abd endeksli yönetimden şikayet var...bir an önce gerek manada özgürlüklerine kavuşmalarını rabbim nasip etsin
    Cevapla
  • yaya 5 yıl önce Şikayet Et
    cirkin
    Cevapla
  • çirkin demeyin 5 yıl önce Şikayet Et
    bu haberi açıp okuyup çirkin mi dedin cidden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan dönere de salça oldu! Türkiye için yapılan tescil rahatsız etti
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak