Tek tek isim verdi: Erdoğan'ı yıkmak için...

Sudanlı araştırmacı yazar Dr. Fatih Ali Hasaneyn, bazı körfez ülkelerinin, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan düşürmek için 12 milyar dolar harcadığını açıkladı.

Tek tek isim verdi: Erdoğan'ı yıkmak için...
Tek tek isim verdi: Erdoğan'ı yıkmak için...
GİRİŞ 15.06.2018 17:59 GÜNCELLEME 15.06.2018 17:59
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Sudan resmî haber ajansı SUNA'da düzenlenen bir programda, 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hasaneyn, seçimlere Körfez ülkeleri başta olmak üzere dış güçlerin etki etmek istediğine dikkati çekti.

Bir dönem Bosna Hersek'in ilk cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç'in danışmanlığını yapan, Türkçe ve Boşnakça bilen Hasaneyn, "Bazı Körfez ülkeleri, Erdoğan'ı iktidardan düşürmek için 12 milyar dolar harcadı. Bunun yanı sıra ABD, Almanya, İsveç ve Norveç gibi ülkelerin de benzer etkileri var. ABD'nin Türkiye içerisindeki işbirlikçilerine etkisi büyük." iddiasında bulundu.

 

 

OSMANLI MİRASI İLE TÜRKİYE SİYASETİ GÜÇLENİRSE...

Akademisyen Usame el-Eşkar da bölgenin içinde bulunduğu olağanüstü şartlarda Türkiye'de genel seçimlerin yapılacağına dikkati çekti.

Türkiye'ye yönelik belirli bir takım ülkelerden daha çok Avrupalı tarafların yönettiği bölgesel bir sistem tarafından saldırının olduğuna işaret eden Eşkar, "Avrupalı bazı taraflar, Osmanlı mirası ile Türkiye siyaseti güçlenirse ve uluslararası sahada önemli bir güce dönüşürse Avrupa'ya karşı sert olacağını zannediyor." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 100
  • cengiz 5 yıl önce Şikayet Et
    ne yaparsanız yapın allahın izniyle durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmmmm
    Cevapla
  • emre 5 yıl önce Şikayet Et
    kirli ittifak ne yaparsa yapsın onların osmanlı ve erdoğan korkusu kendilerine yeter sürekli korku içinde yaşamaları çok iyi onlar kirli emellerinyle meşgul olsunlar biz yolumuza devam yıkamayacaksınız bölemeyeceksiniz Allahın izniyle
    Cevapla
  • mileri 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Meral Hanımı bilen bilir. bu ülke yönetiminde bulundu mu bulundu. Bana bir tane olumlu icraatını yazar mısın? Bunlar toprak altından birileri tarafından diriltilmeye çalışılan zombilerden başka birşey değiller. saygılar....
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlasildi,Meral nerden buldu paralari diyorduk..hmmmm..vardi birbityenigi deniyordu...Parti kurmak,secimde harcamak..bunlar buyuk isler..Yuzde yuz Saadetede verdikleri kesin..kesin..
    Cevapla
  • arda 5 yıl önce Şikayet Et
    meral aksener in secim calismalarinda kullandigi arabalar secim icin ortaya konulan sermayenin nerden geldigi belli
    Cevapla
  • cantaş yandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan bitti nasıl olsa , iftiraya devam diyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye gizli tutuyor, dengeler değişecek! Ankara, Batı ve İran'ın elini kolunu bağladı
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama