Çin basınında Su-34'lere övgü

Çin basını Rus Su-34 avcı bombardıman uçağının üstün savaş becerileri ile öne çıkan bir uçak olduğunu yazdı. Makalede uçağın mühimmat taşıma kapasitesi manevra kabiliyetine dikkat çekti.

Çin basınında Su-34'lere övgü
Çin basınında Su-34'lere övgü
GİRİŞ 19.05.2020 13:06 GÜNCELLEME 19.05.2020 13:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Global Times gazetesindeki bir makalede Rus Su-34 uçağının iyi manevra kabiliyeti ve yüksek hızın yanı sıra kara ile denizdeki hedefleri imha etmeye yönelik güçlü bir cephaneliğe sahip olduğu yer aldı.

Su-34'ün karadaki hedeflere karşı olağanüstü bir saldırı kabiliyetinin bulunduğu ifade edilen yazıda, uçağın kara ve denizdeki hedeflere yönelik füzeler, güdümlü ve misket bombaları dahil olmak üzere, 12 çeşit silah taşıyabildiğinin altı çizildi.

MANEVRA ÖZELLİĞİ

Makalede ayrıca uçağın kobra manevrası yapma özelliğine dikkat çekildi. Bu manevra sayesinde irtifa yükseltilip aniden hız düşürebiliyor ve arkadaki düşman uçağı böylece ileride bırakılabildiği kaydedildi.

Rus çok fonskiyonlu avcı-bombardıman uçağı Su-34, gece ve gündüz, yer ve hava hedeflerine nükleer silahlar da dahil olmak üzere yüksek hassasiyetli saldırılarda kullanılması amacıyla geliştirilmiştir. Uçak 4 bin kilometre azami uçuş menziline sahip ve saatte 1.9 bin kilometre hıza çıkabiliyor.

YORUMLAR 3
  • Kara cahil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara kafa yormayın. Bizim TF-X tüm savaş ucaklarinin özellikleri goz önüne alınarak çok üst düzey bir teknoloji ile gelicek. Çift motor güçlü bir uçak demektir. Güçlü bir uçak ve üst düzey ileri bir teknoloji. Aynı yerli elektrikli otomobil gibi düşünün. Yani uzay teknolojisi.
    Cevapla
  • ne manevrası 3 yıl önce Şikayet Et
    f35 bunu 200 km öteden görüp farkettirmeden vurabilir. aynı bizim rus ujetini düşürdüğümüz yöntemle çünkü mini bir awacs ve gelen füzeyi göremez bu rus uçakları çünkü kilit atmadan uzaktan hedfe yönlendiriyor f35 ve awacs. radarda kabak gibi zaten tüm rus uçakları. manevrayı napcan.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki, ilk firsatta; kopyalacaklar.. Çakma SU-34 lere, hazır olun..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması