Biden'ın gençlik konuşması şoke etti: İsrail olmasaydı...

İsrail'in Gazze'ye saldırmasından sonra İsrail'e mühimmat sattığı ortaya çıkan ABD Başkanı Joe Biden'ın gençliğindeki bir videosu şoke etkisi yaptı.

GİRİŞ 18.05.2021 16:57 GÜNCELLEME 18.05.2021 17:26
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Biden'ın gençliğinde bir programda yaptığı konuşma, İsrail'in ve bölgede yürütülen siyonist projenin temellerini ortaya çıkardı.  Konuşmanın yer aldığı 30 saniyelik video kaydı, dikkat çeken detaylar barındırıyor.

"ASLA ÖZÜR DİLEMEYECEĞİZ"

İsrail'e olan bağlılığını en kalbi duygularıyla ifade eden ve yer yer coşkusundan sesini yükselten genç Biden, İsrail'e olan destekleri için asla özür dilemeyeceğini ifade ediyor.

"İSRAİL OLMASAYDI, BİZ İCAT ETMEK ZORUNDA KALIRDIK"

O gün yapılan destek ile İsrail'e hibe edilen 3 milyar Amerikan doları için "Hayatımızda harcadığımız en iyi para İsrail'e olan bu yatırımımızdır!" diyen Biden, konuşmasına şöyle devam ediyor: "Eğer Orta Doğu'da bir İsrail olmasaydı ABD çıkarlarını korumamız için, kendimiz bir tane icat etmek zorunda kalırdık."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 62
  • asa 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD YI MUTTEFIK GOREN AHMAK MUSLUMAN YONETICILERE arz olunur....patates meselesine girmiyorum...HALK YIGINDIR:::::::
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletten sabır beklemeyin, daha dün "patatese soğana satmadılar mı İstanbul’u Ankara’yı " Ne değişti İmamoğlu ve Mansur, gökten altın yağdırdı da bizim haberimiz mi olmadı, yoksa market ve fırınları bedava mı yaptılar. Bu rezil yalancılar konuşurken ülkenin EYT sorunu dahil bütün sorunlarını çözmekten bahsediyorlardı saftirik milleti kandırırken. Daha çok şey söylenir de anlayana bu kadar. Benden söylemesi daha çoook başınızı taşlara vurursunuz.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi dönmesi Amerikan köpeği Fetullah tan başlayın bütün dünya ve bizim yerli işbirlikçileri Zilletin ortakları (CHP,İP,Sp,HDP,Deva,Gelecek, kaşıklık,çatallık vs.hepsi ) ve Kraliçenin zavallı köleleri başta ihanetçi hain Babacan, Gül, ve Deyvitoğlu alayı Recep Tayyip Erdoğan’a kesintisiz saldırmaktadırlar. Her türlü alçaklığı ve iftirayı yapıp sonrada Erdoğan ortamı geriyor diyerek erken seçim naraları atmaktalar. Pandemiyi fırsat bilip talandan mal kaçırma telaşındadırlar. Bu sabırsız millet bu alçakları başa getirirse bilesiniz Türkiye’nin durumu Filistin’den beter olacaktır.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef 1936 dan beri çıkan bütün Arap-İsrail savaşlarını Türkiye seyretmiştir. Türkiye taraf olmamıştır. Türkiye bir miktar Özal zamanında ve daha Fazlasıyla Erbakan döneminde tarafını seçmiştir Filistin’den yana. Ama Tarihteki en büyük tepkiyi, hatta Filistin ve İran dışında en büyük tepkiyi Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan DAVOS ta göstermiştir. Alçağın suratına "SİZ ÇOCUKLARI ÖLDÜRMEYİ İYİ BİLİRSİNİZ " demiştir. O gün bu gün başına gelmedik kalmamıştır.
    Cevapla
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözde Ak Partiyi Trump cılıkla suçalayan CHP ve zillet ittifakının geldiği son nokta Bu alçağın sözüyle birleşerek İktidarı devirmeye çalışmak. Netice Bidonun dostlarımız dediği ,KK nın dostlarımızla yürüyeceğiz dediği aynı şey. Fakat dostları dağlarda fena halde fire veriyor,Allaha şükür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek