Beşşar Esed'in kuzeni İsrailli bir modelle ABD'de görüntülendi

Söz konusu videoda Mack, Mahluf'a ne iş yaptığını soruyor. Mahluf da gülerek "Çalışıyorum. Staj yapıyorum. Bu araç kiralık" dediği görülüyor.

GİRİŞ 29.10.2021 12:52 GÜNCELLEME 29.10.2021 12:53
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'in kuzeni ve Suriyeli iş adamı Rami Mahluf'un oğlu Ali Mahluf, İsrailli bir modelle lüks bir araçta görüldü.

Lüks otomobiller ve onların sahipleriyle gerçekleştirdiği diyaloglarla ünlenen ABD'li YouTuber Daniel Mack'in Kaliforniya'da yaptığı bir videoda ortaya çıkan Ali Mahluf'un İsrailli bir modelle dolaştığı görülüyor.

Görüntünün sosyal medyaya düşmesi sonrası birçok kullanıcı, Ali Mahluf'un 670 beygir gücünde bir Ferrari 488 Spider kullandığını fark etti.

Aktivistler, yanında oturan modelin ise Los Angeles'ta yaşayan İsrailli Michel Idan olduğunu iddia etti.

Söz konusu videoda Mack, Mahluf'a ne iş yaptığını soruyor. Mahluf da gülerek "Çalışıyorum. Staj yapıyorum. Bu araç kiralık" dediği görülüyor.

Görüntüler birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisine neden oldu.

Suriyeliler, Ali Mahluf'u Esed ve ailesiyle olan akrabalığından faydalanarak "Suriye halkının paralarını yağmalamakla" suçladı.

Bir kullanıcı, arabanın fiyatıyla binlerce yoksul Suriyelinin aylarca idare edebileceğini söylerken, diğer kullanıcı Ali Mahluf'un giydiği pantolonun fiyatını (1300 dolardan fazla) ifşa etti.

ABD Ticaret Bakanlığı 2008 yılında Rami Makluf’un ülkedeki tüm varlıklarını dondurmuş ve ABD menşeli firmaların Makluf ya da bağlantılı bulunduğu şirketlerle çalışmasını yasaklamıştı.

ESED'LE ANLAŞMAZLIK YAŞAMIŞTI

Suriye Telekomünikasyon Bakanlığı, ülkenin en büyük telekomünikasyon şirketi Syriatel'in yönetim kurulu başkanı Mahluf hakkında 180 milyon dolarlık vergi borcu olduğu gerekçesiyle dava açmıştı.

Dava uyarınca, mayıs ayında Mahluf dışında eşi ve çocuklarının da malvarlıklarına tedbir konulmuş ve beş yıl boyunca devletle iş yapmaları yasaklanmıştı.

Olayların Esad ailesi içinde yaşanan mali anlaşmazlık nedeniyle çıktığı, açılan davaların da Esad'ın kuzeni ve eski yakın çalışma ekibinde bulunan Mahluf'un aileden tecrit edildiği yorumları yapılıyor.

Syriatel, binlerce personeli ve 11 milyon abonesi ile Suriye'nin en büyük şirketleri arasında yer alıyor.

Şu anda 50 yaşında olan Rami Mahluf'un 5 milyar dolar civarında serveti olduğu sanılıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 34
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    İmanlı nesiller yetismedikce müslümanlar rahmanin gazabını göreceklerdir.seytana kıyamete kadar müddet verildi müslüman senin muddetin eceline kadar ve hesabın çetin olacaktır. Allah demeyen kalpler iki cihanda da azap içindedir.
    Cevapla
  • wwww 2 yıl önce Şikayet Et
    esat Yahudi modelleri de diziyor el nusra katillerini destekleyen talibanlarıda geberdiyor
    Cevapla
  • Başka 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte sadece bu esedin yeğeni mi böyle sizce. Başkalarının oğulları yeğenleri de böyle yiyor yiyor. Fakir fukara da bu yiyiciler için birbirini yer. Görün işte gerçek hayatları bu
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Esed in yahudiden ne farkı var!
    Cevapla
  • Dede 2 yıl önce Şikayet Et
    Iki ajan geziyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri
Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti