Sunday Times'tan Türkiye ile ilgili skandal provokasyon!

İngiltere merkezli Sunday Times gazetesinin, İstanbul'dan geçen Rus denizaltısı fotoğrafına yer vermesi dikkat çekti.

GİRİŞ 24.04.2022 07:27 GÜNCELLEME 24.04.2022 11:58
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Ankara, Rusya-Ukrayna hattında silahların susması için çağrılarını ve girişimlerini sürdürüyor.

Rus ve Ukraynalı heyetler hem Antalya hem de İstanbul'da bir araya gelerek ateşkes sağlanması için müzakerelerde bulundu.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ne Rusya'dan ne de Ukrayna'dan vazgeçeriz" şeklindeki açıklaması, Türkiye'nin tarafsız konumunu ilk günden itibaren ortaya koydu.

TÜRKİYE'Yİ SAVAŞIN TARAFI GİBİ GÖSTERME ÇABALARI

Ancak İngiltere basınından The Times gazetesi başta olmak üzere İngiliz gazeteleri, Türkiye'yi savaşta taraf gibi göstermeye çalıştı.

"Rus denizaltıları Karadeniz'den Ukrayna'ya seyir füzesi fırlattı" başlıklı haberin fotoğrafında İstanbul'dan geçen Kilo sınıfı denizaltı görseline yer verildi.

"DENİZALTILARI UKRAYNA'DAKİ HEDEFLERİ VURMAK İÇİN KULLANDILAR"

Füzenin Türkiye sınırları içinden fırlatıldığına dair izlenim oluşturulmaya çalışıldığı görüldü.

Söz konusu haberde, "Rusya'nın, Karadeniz'deki denizaltılarını seyir füzeleriyle Ukrayna'daki hedeflerini vurmak için kullandığına inanılıyor. Savaş gemileri, Moskva'nın batmasından bu yana daha temkinli bir yaklaşım sergilemek zorunda." denildi.

YORUMLAR 51
  • Antwerpen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu İngilizler öyle şeytanlarki bu denizaltı kim bilir 3sene öncemi 5 sene geçti boğazdan sırf Türkiye yi taraf gösterip savaşa sokmaya veya rusya taranda olduğumuzu yalanı iftirayı atmaya çalışıyorlar bunu çok yaptılar madem çok dogrusunuz ozaman sağladığınız fetöcüleri verin niye besliyorsunuz ileride ne amaçla kulanacaklar bu memleketsiz bayraksiz ucube satılmış teröristleri İngiltere medyası hep yapıyor bunu yalan haberi ya tutarsa diye
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz rusyayı karşımıza alacak güçte değiliz ruslarla savaş olsa natonun bize yardım edeceğine inanan var mı bu üllede artık ayrıca ruslar kendi ırkından olana bunu yapıyorsa bize nükleer bile atar. Abdde yardım yerine ülkenin neresini işgal edeyim diye düşünür.
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Rustan korkan Rus gibi olsun.. Geleceği varsa göreceği de var..
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Suyun içindeki balıklar birbirlerine saldırınca, bunu araştırınca suyun üzerinden İngilizlerin geçtiğini öğrenmişler, Dünyanın en adi, en vahşi. Kan içen vampiri, en büyük fitnesi ingilizlerdir.
    Cevapla
  • F.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeyi bir savaşa sokamadiniz gitti. Yılanın başı İngilizler. Allah ülkemizi iç ve dış düşmanların şerrinden korusun..
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye bogazlardan istedini gecirir istemedini gecirmez ingiltere veya avrupaya soracak degil rusya karadenize kiyisi olan ülke ingiltere degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması