Miçotakis'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Artık benim için Miçotakis diye birisi yok" sözlerine yanıt vererek, "İletişimi kesen taraf biz olmayacağız" ifadesini kullandı.

Miçotakis'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt
Miçotakis'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt
GİRİŞ 25.05.2022 14:56 GÜNCELLEME 26.05.2022 11:59
Bu Habere 152 Yorum Yapılmış

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Başkanı Borge Brende ile Davos'ta görüşen Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı "Artık benim için Miçotakis diye birisi yok. Kendisiyle böyle bir görüşme yapmayı asla kabul etmiyorum" açıklamasına cevap verdi.

Başkan Erdoğan'dan F-16 resti! Miçotakis artık benim için bittiBaşkan Erdoğan'dan F-16 resti! Miçotakis artık benim için bitti

Erdoğan'ın, 'Miçotakis benim için bitmiştir' sözlerine Yunanistan'dan yanıtErdoğan'ın, 'Miçotakis benim için bitmiştir' sözlerine Yunanistan'dan yanıt

"İLETİŞİMİ KESEN TARAF BİZ OLMAYACAĞIZ"

Türkiye ile iletişim kanallarını her zaman açık tutmaya çalışacağını dile getiren Miçotakis; "Türkiye ile komşuyuz ve her zaman konuşmamız gerekecek. O yüzden iletişim kanallarını açık tutacağız. Komşularıyla iletişimi kesen taraf asla biz olmayacağız" dedi.

"ERDOĞAN, ÜLKEMİN HAKLARINI SAVUNMAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORSA YANILIYOR"

Miçotakis açıklamasının devamında; "Eğer Erdoğan, Yunanistan'ın egemenliğini ve egemenlik haklarını savunmayacağımı ve Türkiye'nin revizyonist bir güç gibi davrandığını 'uluslararasılaştırmayacağımı' düşünüyorsa, yanlış bir izlenime sahip" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın sözleri Yunan basınında yankılandı: Miçotakis'in silinişiErdoğan'ın sözleri Yunan basınında yankılandı: Miçotakis'in silinişi

ERDOĞAN: BENİM İÇİN MİÇOTAKİS DİYE BİRİ YOK ARTIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazartesi günkü kabine toplantsının ardından yaptığı açıklamada, "Artık benim için Miçotakis diye birisi yok. Kendisiyle böyle bir görüşme yapmayı asla kabul etmiyorum. Çünkü biz sözünde duracak, şahsiyetli, onurlu siyasetçiler ile yola gideriz. Bundan sonrasını Miçotakis kendisi düşünsün. Kimlerle görüşecekse, kimlere nasıl üsler kurduracaksa buyursun kurdursun; biz bize yeteriz" demişti.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 152
  • Akçay lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam ol da seninle konuşsun. Seni adam yerine koymuyor Recep Tayyip Erdoğan.
    Cevapla
  • Fatsa.lı Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayidan post DÜŞMANDAN DOST olmaz. Bizim elimizdeki imkanlar bu KUDUZ DOMUZ.larda olsa çoktan bizi haritadan silmişlerdi. Çanakkale.deki meydan muharebesinde 11.milyonluk hasta ülke 7 düveli delik deşik etti dedeleri gebererek telef olup gittiler CEHENNEM.in dibine aynı akıbeti yaşamaktan korkuyorlar KÂFİR....KEFERE ve ZÂLİMLER topluluğu. Râbbim sizlere ve destekçilerinize ebeden fırsat vermesin inş..ÂMİN
    Cevapla
  • ppm 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahtekar Miço ....buna kim inanır ...??? ..Kadir İnanır !!!...orası kesin !!!! Sen ilk olarak o zavallı mültecilere kirli ellerinle dokunma ,zebaniler sabırsızlıkla seni bekliyor ...haberin olsun,merhametten 1 trilyar ışık yılı uzak duran kişiliksiz zalim !!
    Cevapla
  • Zekeriya 1 yıl önce Şikayet Et
    Güvediğin müttefik lerin Ukraynayı da destekliyordu. Seni de öyle desteklerler merak etme Miko
    Cevapla
  • Sabir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu bm olani biteni bilmiyormu gerci onlarda abd nin emrinde hareket ediyorla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...