Le Monde, Türkiye haritasına çatlak koydu

Fransa merkezli Le Monde dergisinin bu ay çıkarttığı sayısının kapağında, NATO gündemi yer aldı. "NATO nereye kadar? Ne zamana kadar?" başlığı ile çıkan kapakta; Türkiye haritasının üstünde bir çatlak tasarımı yapıldı.

Le Monde, Türkiye haritasına çatlak koydu
Le Monde, Türkiye haritasına çatlak koydu
GİRİŞ 25.05.2022 15:53 GÜNCELLEME 25.05.2022 15:53
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fransa'da çıkan Le Monde dergisinin bu ayki sayısında NATO gündemine yer verdi. İsveç ile Finlandiya ışığında Rusya'ya karşı genişlemeye çalışan NATO politikalarının değerlendirildiği sayıda, skandal bir kapak yer aldı.

TÜRKİYE HARİTASINA ÇATLAK EFEKTİ VERDİLER

Marvel karakterlerinden olan Kaptan Amerika'nın Avrupa haritasına oturtulduğu kapakta, haritadaki bazı bölgelere çatlak efekti verildi.

Bu bölgelerden biri ise Türkiye coğrafyası oldu. Türkiye haritasında çatlak efekti olmasının sebebi olarak İsveç ve Finlandiya'ya veto vermesi olarak değerlendirilirken, sosyal medyada tepki topladı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 18
  • Güneş 1 yıl önce Şikayet Et
    İsveç filandiya Amerika'nın en iyi mutefiki Türkiye'nin vetosu Amerika ciddiye almaz NATO Amerika'nın bir gücüdür.. Türkiye,ye yakın bir tarihte Avrupa olumsuzlukların ı gösterirler bana öyle gelir..
    Cevapla
  • sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    ÖKUZ altinda buzağı aramak buna denir ne alaka çatlak patlak.herkes isimi yapsın yorumu devlet yapar beyahu.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bu tür mesajlar vermeyi çok severler kardeş. Bana sorarsan çatlak. Ama bizim açımızdan haber değeri yok. O konuda haklısın.
    Cevapla
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni değil ki adamların hedefi o senin hedefinde onlara çatlak koymak olsun. Çatlak onların anasında var zaten
    Cevapla
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Onların hesabı varsa Allah cc da bir hesabı vardır mutlaka.
    Cevapla
  • ihsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Esas catlak onlarda hepsi kafadan catlak.Neden bizimkilerde onlara kafadan catlak haritasi koymuyor.sevr haritasiyla bir halt yiyemiyen bu soysuzlar.yeni bir pilan pesindeler.insallah Rusya Avrupayi siler gecer catlagi gorurler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti